Despre CISS v-am mai spus aici și aici. Pentru cine încă nu știe, CISS (Continuous Ink Supply System) este un sistem inovator care odată cuplat la imprimantă, îi asigura acesteia un flux continu de cerneală și astfel sunt evitate situațiile în care nu mai puteți folosi imprimanta din lipsă de tuș. Alte avantaje ale acestui sistem sunt acelea că reduce costurile de imprimare cu pana la 95% și este mai practic decât sistemele convenționale (întrucât reîncărcarea se realizeaza mult mai ușor).

Revenind la titlu, recent site-ul CISSmarket.ro a suferit un redesign menit să creeze utilizatorului o experiență de navigate mai placută. Printre cele mai importante schimbări se remarcă posibilitatea de a comanda online (alegeți produsul, îl adăugați în coșul virtual de cumpărături, alegeți modalitatea de livrare și plasați comanda care va fi preluată imediat de catre operatorii cissmarket) și adăugarea unor tutoriale video care vă vor ajuta să vă instalați un sistem CISS pe imprimanta dumneavoastră.


sursă imagine

O altă facilitate care mi-a plăcut este posibilitatea de a solicita un apel telefonic de la unul din operatori. Acest apel poate fi solicitat în cazul în care doriți să dați o comandă telefonică, aveți nevoie de mai multe informații despre un anumit produs sau doriți suport tehnic.

După părerea mea merită să vă achiziționați un sistem de alimentare continuă cu cerneală mai ales că acum CISSmarket vine în sprijinul dumneavoastra cu un nou site mai intuitiv și mai ușor de utilizat.