Totul despre PC și mai mult de atât!

Top 3 aplicații gratuite pentru gestionarea eficientă a timpului de lucru la calculator

Timpul este moneda de schimb a vieții noastre. Tot ceea ce facem plătim cu timp. Astfel est este cea mai valoroasă resursă de care dispunem. Astăzi vă propun trei aplicații gratuite cu ajutorul cărora putem gestiona eficient timpul nostru de lucru la calculator.

Există mai multe tehnici prin care putem optimiza modul în care ne folosim timpul. Tehnica de lucru pomodoro spune că după fiecare interval de 25 de minute lucrate este bine să facem o pauză de 5 minute. Mulți oameni folosesc această tehnică și afirmă că dă roade.

Tehnologia vine și ne oferă câteva instrumente gratuite pentru a gestiona timpul conform tehnicii pomodoro. Astfel avem la dispoziție câteva servicii care ne cronometrează activitatea la calculator și ne anunță când este momentul să facem o pauză. Iată câteva dintre ele:

e.ggtimer.com este un site unde putem seta ce intervalul de timp dorit, iar după ce timpul expiră vom fi atenționați printr-un sunet în boxe și printr-un flash în bara de adrese.

O alternativă bună este tomato-timer.com care ne poate cronometra reprizele de lucru cât și pauzele.

Dacă nu dorim să folosim site-uri, atunci avem la dispoziție focus booster, o aplicație gratuită care odată instalată face cam același lucru (ne cronometrează reprizele de lucru și ne anunță când e momentul pentru o pauză.

Tu pe care o alegi?

3 Comments

  1. anonim

    io iti recomand eterlab eyedefender ( il programezi si faci pauza , pentru vedere in mod special ) ….iar daca se leaga de vedere , adauga si flux ,,,,bafta!

  2. Andrei

    Mi-ai anticipat gândul. Despre f.lux va fi următorul minut de IT.

  3. cezar gatej

    astept partea a doua la cum se face un site de prezentare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑