Printre obiectele de birotica imperios necesare in orice casa se numara si imprimanta. Tot mai multe persoane cumpara imprimante si multifunctionale, fapt pentru care m-am gandit sa va impartasesc cateva sfaturi.

In primul rand cand va cumparati o imprimanta trebuie sa aveti grija la costurile post achizitie pe care le presupune acea imprimanta (ma refer aici la cartuse si hartie). De ce trebuie sa aveti grija la aceste costuri? Pentru ca de cele mai multe ori sunt mai mari decat costurile de achzitie.

Ca sa aveti costuri de folosire a imprimantei cat mai reduse eu va propun o solutie simpla si usor accesibila: Cumpararea unei imprimate care are instalat pe ea un sistem ciss (Sistem de alimentare continua cu cerneala). Aceste imprimante vin impreuna cu niste cartuse speciale cu cerneala de calitate superioara, care nu trebuiesc schimbate, ele putand fi reumplute oricand cu cerneala ciss (disponibila spre vanzare tot pe site).

Aveti de ales intre cele mai cunoscute branduri de imprimante cum ar fi: Epson, HP, Canon etc.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unei imprimante care sa presupuna costuri minime de intretinere ulterioare achizitiei, va sfatuiesc sa va cumparati o imprimanta sau o multifunctionala cu CISS.