Te-ai ai saturat de cartusele de imprimanta scumpe care se termina cand ai mai mare nevoie de ele? Atunci ar trebui sa incerci CISS (Continuous Ink Supply System) in traducere Sistem de alimentare continua cu cerneala.

De ce sa folosesti acest sistem?

  • Pentru ca poti face economii de pana la 95%
  • Pentru ca echivaleaza cu mai mult de 20 cartuse obisnuite
  • Pentru ca e usor de instalat
  • Pentru ca poti face reumplerea fara sa mai scoti cartusele
  • Pentru ca poti monitoriza cu ochiul liber cantitatea de cerneala disponibila

Cum se instaleaza/utilizeaza?

Ca sa instalezi un sistem CISS trebuie doar sa inlocuiesti cartusul obisnuit al imprimantei cu cel pe care il primesti in pachet, si sa prinzi rezervoarele cu cerneala de una din fetele imprimantei (de preferat la nivel cu cartusul pentru a evita o posibila inundatie cu cerneala).

Dupa ce se consuma cerneala din rezervoare le poti reumple fara sa mai fie nevoie sa le demontezi. Cerneala poti cumpara tot de la CISS Market.

Un alt aspect care merita mentionat este calitatea cernelei. Chiar daca cerneala este mult mai ieftina decat una de cartus obisnuit, totusi ea este de cea mai buna calitate astfel incat nu vei face rabat la calitate.

Cat costa un sistem CISS?

Pretul unui sistem CISS incepe de la 148 lei si creste in functie de modelul cartusului si de numarul de rezervoare. Deasemenea exista posibilitatea sa cumparati imprimanta cu CISS (adica imprimanta care are deja instalat pe ea sistem de alimentare continua cu cerneala).

Asadar va sfatuiesc macar sa incercati acest sistem foarte avantajos cu care veti face economii pe termen lung.