Orice afacere din anul 2021 care vrea să aibă succes, trebuie să fie prezentă și online.

Website-ul este locul central din mediul online în care îți trimiți clienții ca să cumpere de la tine și ca să afle informații despre afacerea ta. Și desigur că aceștia vor reveni la tine, dacă le-ai lăsat o impresie plăcută, având un site profesionist și prezentându-te în mod onest și convingător.

Dacă vrei să-ți crești afacerea, să sporești vânzările și să ai parte de tot mai mulți clienți, atunci este destul de probabil că nu vei reuși să faci toate acestea fără un website.

În perioada 6-31 ianuarie 2021, cei de la Web Creator au pregătit o promoție, prin care vor să facă website-urile accesibile pentru cât mai multe buzunare, și care să-i ajute pe cât mai mulți întreprinzători la început/mijloc de drum, să treacă în Noul An cu afacerea lor la următorul nivel.

Așadar, echipa Web Creator îți poate crea un website de prezentare sau un magazin online la un preț avantajos. Mi exact, 599 lei pentru un site de prezentare și 799 lei pentru un magazin online. Prețurile includ realizarea designului și a funcționalităților, dar hostingul și numele de domeniu nu sunt incluse în preț.

Cred că este o bună oportunitate ca în Noul An să pășești cu afacerea ta pe o treaptă mai sus decât în anul precedent!