V-ati saturat sa vi se descarce telefonul prea repede si sa trebuiasca sa-l tineti prea mult timp la incarcat? Va deranjeaza ca gadgetul dumneavoastra se va zgaria prea repede? Atunci cu siguranta ca cele mentionate mai jos va vor fi de un real folos.

MOMAX este o marca de accesorii pentru telefoane mobile in principal dar nu numai. Alaturi de accesorii de baza precum: incarcator, baterie, husa, tot aici vom gasi si accesorii pentru MP3 player, pentru tablet PC (iPad) si alte gadgeturi.

Desi nu sunt originale, totusi aceste accesorii se dovedesc a fi de multe ori mai bune decat cele fabricate sub brandul unui mare producator.

Dar mai bine sa va prezint exact cam ce puteti gasi la MOMAX.

In primul rand aceasta marca se lauda cu acumulatorii X-Level. Acesti acumulatori sunt apropiati ca dotare cu cei originali si chiar ii pot depasi de multe ori. Detalii precum dimensiuni si materiale de constructie, coincid cu cele originale.

Acumulatorii externi sunt alt motiv de mandrie pentru firma producatoare. Acesti acumulatori au 5 puncte forte:

  • Eficienta
  • Siguranta
  • Mod de operare
  • Transfer de date
  • Design

Incarcatoare retea cu iesire USB universala. Acest tip de incarcatoare este ideal pentru zonele cu fluctuatii de tensiune deoarece sunt facute sa functioneze a tensiuni extrem de variate.

Husele sunt un alt punct forte al firmei. Acestea sunt facute din materiale de foarte buna calitate care impiedica alunecarea, au design inovator si margini antisoc  pentru ca siguranta gadgetului dumneavoastra sa nu fie compromisa. Husele sunt usor de instalat si va ofera acces la toate butoanele si sloturile existente. Deasemenea rezista la deformari mecanice, la substante chimice si la radiatii UV.

Un alt produs de top sunt foliile de protectia a ecranului. Acestea au o suprafata perfect transparenta si lucioasa, feresc displayul de zgarieturi si reduc la minim reflexia luminii. Deasemenea previn aparitia amprentelor.

As mai adauga ca toate produsele au certificat de calitate ISO.

Toate aceste accesorii vor imbunatati experienta pe care o aveti atunci cand folositi un gadget fie el telefon, smartphone, mp3 player sau tablet PC.