Daca esti in cautarea unor apartamente de vanzare Bucuresti si nu numai, atunci Rezidential.net este ceea ce ai nevoie. Acest portal, iti poate oferi oferte dintre cele mai variate pentru toate gusturile.

Cand intri prima data pe site esti intampinat de o fereastra pop-up care te invita sa te abonezi la newsletter si astfel sa primesti pe e-mail ultimile noutati in legatura cu piata imobiliara.

Portalul este unul modern, din punct de vedere tehnic, fiind structurat astfel: header cu logo cu banner, apoi meniul sub care se afla 3 butoane pentru rss, din nou newsletter si unul care iti da posibilitatea sa publici un nou proiect imobiliar. Langa aceste butoane se gaseste casuta de search care trebuie sa fie nelipsita din orice site. Totusi pentru o cautare mai eficienta ar fi bine sa folositi widgetul de cautare din sidebarul stang care permite o ajustare a cautarii in functie de anumiite criterii. Ce mi s-a parut interesant este posibilitatea de a vizualiza cladirea pe Harta Bucuresti impreuna cu o galerie de imagini.

Pe langa caracterul comercial pe care il are site-ul el detine si o parte informativa bine pusa la punct. In partea stanga se gasesc cele mai noi stiri imobiliare.

Parerea vizitatorului conteaza si de aceea exista un sondaj si un formular de contact unde fiecare poate oferi sugestii sau poate face reclamatii.

Portalul a fost lansat in 2006 iar in prezent va poate oferi detalii pretioase despre un numar de peste 200 ansambluri rezidentiale din intreaga tara. Asa incat va sfatuesc sa apelati cu incredere la acest site.