PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Microsoft Office Web Apps – office online gratuit

Faptul că o suită office trebuie să fie nelipsita din orice calculator este bine ştiut. Însă de obicei aceste suite costa destul de mult iar alternativele gratuite pot dezamăgi. Dar mai important decât atât este: Ce facem dacă avem nevoie într-o situaţie neaşteptat de această suită iar timpul nu ne permite să o instalăm sau caracteristicile PC-ului nu suporta o astfel de suită? În acest caz eu vă propun soluţia oferită de microsoft în mod gratuit. Mai mult decât atât aceasta suită este una online ceea ce înseamnă că poate fi accesată de oriunde.

Componentele ce alcătuiesc aceasta suită sunt:

 • Word Web App
 • Excel Web App
 • PowerPoint Web App
 • OneNote Web App

Pentru a folosi această suită nu aveţi nevoie decât un cont de live sau hotmail, cont care se poate creea fără nici un cost. Astfel încât obţineţi gratuit o suită (cei drept mai sumară) office care vă poate ajuta în momentele dificile sau când doriţi să lucraţi în echipă la un proiect.

Deasemenea corelarea cu suita care poate fi instalată pe PC este foarte bună astfel încât cele două module vă pot ajuta să daţi un randament maxim.

Fără alte adăugiri vă invit să urmăriţi tutorialul!

7 Comments

 1. bravo :D

 2. da , e bun dar merge pe baza de net si daca mi se intrerupe netu adio document, asa ca e mai bun cel care il instalam si il avem in pc ca 2003 , 2007 si chear 2010 dar sa fie instalat in pc

 3. Nu e asa! La intervale regulate, documentul se auto -salveaza in cloud si astfel sansele de a te confrunta cu pierderi de informatii sunt minime!

 4. Andrei

  Ai dreptate andrei,eu am testat scotandumi cablul de la net sa vad daca fisierul word la care am lucrat se salveaza,si sa salvat :D cred ca la un interval de 1 min se salveaza el singur.

 5. Exact cum spuneam ;)

 6. Am găsit un player foarte bun :D
  Poţi să descarci muzică,calitate audio bună,interfaţa are mai multe culori(e simplă)….
  Acest Player e IMesh :)
  Cred că o să vă placă şi vouă ;) !

 7. auzi mai SF TEODOSIE…???asta e player ??frate esti tamba,asta e un program de share peer-to-peer, cu ajutorul caruia poti gasii si downloda fisiere audio si video, jocuri, imagini, documente.E varul lui ARES,daca ai auzit de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑