Buna ziua prieteni, in acest articol o sa va prezint un client de torrente pentru Linux numit Deluge. Acest program are o interfata asemanatoare cu celebrul utorrent si este foarte usor de folosit. In cele ce urmeaza o sa va arat cum se instaleaza programul Deluge. Instalarea o vom face folosind Centrul Software Ubuntu, sau in cazul meu Managerul de Programe, deoarece eu folosesc Linux Mint. Alegem Aplicatii ==> Centru Software Ubuntu, iar in casuta de cautare vom scrie ¨deluge¨ , dupa care apasam Enter. O sa va gaseasca programul, iar voi o sa dati click pe Instaleaza, veti introduce parola contului vostru de utilizator, iar instalarea programului va incepe si se va  finaliza rapid. Click pe imaginea de mai jos pentru a mari.

Dupa ce instalarea se va finaliza o sa gasiti clientul de torrente Deluge, accesand Aplicatii ==> Internet ==> Deluge BitTorrent Client. Asa cum am spus si mai sus, mecanismul de functionare si interfata softului seamana foarte mult cu cea a programului utorrent, asa ca il puteti folosi fara nici un fel de probleme. Click pe imaginea de mai jos…

Eu va recomand cu caldura acest soft, personal il folosesc pe Linux si sunt foarte multumit de el. Acestea fiind spuse, eu va multumesc ca ati citit acest tutorial si sper sa va placa softul prezentat.