Totul despre PC și mai mult de atât!

Tramvaie cu wireless in Romania

Dacă ruşii lucrează la implementarea unei reţele wireless în metroul Moscovei, iată că şi în România se fac câteva demersuri pentru a facilita accesul la internet din mijloacele de transport public.

În Cluj, primăria a anunţat că vor fi achiziţionate şase tramvaie în valoare de 7.2 milioane de euro care vor avea printre altele scaune ergonomice, aer condiţionat, camere pentru supraveghere video, contor pentru numărul de călători şi wireless gratuit.

Este un prim pas destul de important, dar sunt sigur că va mai trece ceva timp până vom vede în toate oraşele ţării mijloace de transport în comun cu astfel de facilităţi.

 sursă: go4it

5 Comments

 1. pc1990

  Interesant ca s-au achizitionat aceste tranvaie, ma bucur sa aud asta :)

 2. Mihai

  Ma bucur sa aud asta.

 3. Paul

  Fratilor voi mai faceti tutoriale … sau o dati in newsletter , nu este de mirare ca „90 people like PC – Config”

 4. Moldovan Dragos

  Mai Paul, uite cum sta treaba. Aici se face munca voluntara, nu e nimeni angajat sa faca tutoriale, sa publice articole si asa mai departe. Prin urmare daca se face munca voluntara, eu prin asta inteleg ca nu e nimeni obligat sa stea sa faca acte de caritate daca nu dispune de timpul necesar. Cand eu aveam timp si ma ocupam de site, fi sigur ca nu treceau 2 zile si postam ceva nou, alta data postam zilnic. Acum pur si simplu nu mai am timp. Eu nu-mi pot sacrifica timpul liber ca sa stau sa fac tutoriale si mai stiu eu ce. Daca o sa mai am timp sa ma ocup de site, o sa revin cand pot. Pana atunci am zis ca o sa ajut atat cat o sa pot, o sa mai postez cate un articol/tutorial scris. Si daca intrebi de ce nu am timp de tutoriale video cum am si pentru articole sau tutoriale scrise, iti spun acuma. Atunci cand faci un tutorial video trebuie sa fi documentat cum trebuie in legatura cu subiectul care urmeaza sa fie abordat, ori pentru asta trebuie timp. Odata eu trebuie sa ma duc sa ¨rascolesc¨ internetul si sa caut rezolvari de probleme, programe, etc. Apoi dupa ce cred eu de cuviinta ca un anumit subiect merita sa fie prezentat, trebuie sa studiez prima data eu acel program ca sa pot pe urma sa le spun si la altii cum sta treaba cu el. Si pentru asta iarasi trebuie timp. Abia pe urma vine partea in care se apasa butonul ¨Record¨ al softului de captura si eu urmeaza sa vorbesc singur cateva minute. Dupa ce e facut tutorialul, restul nu mai conteaza, e floare la ureche. Acum sper sa intelegi de ce nu se mai fac tutoriale ca inainte. Daca mai intreaba si altcineva, o sa dau copy la acest comentariu pentru ca nu mai am chef sa-mi mai uzez inca odata tastatura prin scrierea lui.
  Cat despre, citez: ¨sau o dati in newsletter ¨, tin sa te anunt ca pe site-ul acesta nu se fac doar tutoriale video, ci se mai publica si stiri si articole din sfera IT. De aici si motto-ul site-ului: ¨Totul despre PC si mai mult de atat.¨ Eu inteleg ca voua vizitatorilor va e mult mai comod sa dati play la un tutorial si sa va asezati comod pe fotoliu sa il urmariti, dar trebuie sa intelegeti ca atunci cand va intereseaza un anumit subiect il veti urmari asa cum vi se ofera, in scris sau video. Atata timp cat cineva iti ofera gratuit informatii, eu zic ca nu ar mai trebui sa avem pretentii si sa cerem socoteala.

 5. virus2009

  bine spus , felicitari , comozi mai sunt unii , totul pe tava , cum e si vorba ” nu sti dar nici mina pe carte nu o pui” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑