Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum ne monitorizam sistemul si cum putem face overclock foarte simplu la placa video

Am facut un titlu cat rata carului de mare doar pentru a explica cat mai pe inteles despre ce este vorba in acest tutorial.

Pentru inceput vom folosi doua softuri pentru a vedea in amanunt capacitatile PC-ului. Mai exact vom folosi CPU-Z (pentru procesor si memorii) si GPU-Z (pentru placa video). Apoi vom folosi Riva Tuner pentru a overclocka placa video. Insa aveti grija pentru ca overclock-ul poate fi si foarte folositor dar si foarte daunator sistemului nostru.

Sa luam un scenariu. Sa zicem ca a aparut un joc nou si foarte dragut care va place la nebunie dar nu il puteti juca pentru ca nu e suficient de buna placa video si bani ca sa va cumparati alta nu aveti. Atunci singura solutie este overclock-ul. Cu ajutorul acestuia veti putea mari frecventele placii video astfel incat sa o faceti mai performanta si sa va puteti juca linistiti.

Va invit sa urmariti acest tutorial si sper sa folositi aceste softuri care sunt foarte folositoare dupa parerea mea!

VIZIONARE PLACUTA

Daca aveti nelamuriri, intrebari sau adaugiri referitoare la tutorial va rog sa le postati pe rubrica de comentarii a paginii sau a articolului.

1 Comment

  1. dj_roberto89

    salut.eu am o problema cand deschid overclock-ul nu imi detecteaza driverele si nu imi arata customize la driver setting ca sa pot schimba frecventa .astept un raspuns care e problema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑