Iron este un browser relativ nou aparut dar cu toate astea nu este deloc de neglijat. De fapt acest iron este o copie fidela a google chrome numai ca spre deosebire de browserul google care la instalare ne baga Google Update, acest iron nu are nici un adwere, ceea ce inseamna ca poate fi folosit fara nici un risc.

Google Update este un serviciu google care (spun ei) ar trebui sa verifice ce versiuni de softuri google aveti in PC. Numai ca lucrurile nu sunt atat de roz pe cat zic cei de la google. De fapt acest Google Update este un mare spion pentru PC-ul nostru! El trimite rapoarte si informatii cu privire la tot ce se intampla in pc-ul nostru! Ca sa verificati daca nu cumva aveti acest google update in pc este foarte simplu: click dreapta pe my computer>manage>services and applications si dublu click pe services. Mergeti mai injos si vedeti la litera G daca nu cumva este si google update. Daca este dati click dreapta pe el >properties si selectati la startup type disabled. Si cu asta ati rezolvat acest ghimpe numit google update!

Acum revenind la Iron are intefata asemanatoare cu cea a lui chrome iar optiunile sunt cam aceleasi. Acest browser este disponibil in doua varianta installer si portabila. Mai jos puteti vedea cateva screenshot-uri.
Download-ul acestui browser il puteti face de la pagina de download a site-ului fie de mai jos.

Download IRON installer

Download IRON portable