Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum instalam driverele in cazul in care am pierdut CD-ul de instalare, si Windows-ul nu recunoaste placa de retea

In tutorialul de astazi o sa vedem cum putem instala driverele atunci cand Windows-ul nu recunoaste placa de retea. Dupa fiecare reinstalare de Windows este absolut necesar sa instalam driverele, altfel sistemul nostru va fi limitat din mai multe puncte de vedere (sunet, video, retea, etc)

In trecut am prezentat un soft numit 3DP Chip, care ne detecteaza automat driverele si ne ofera posibilitatea sa le descarcam, asta in cazul in care avem deja instalat driverul pentru placa de retea, care dupa cum stim cu totii, ne ofera acces la internet. Daca reinstalam Windows-ul si nu avem driver-ul pentru placa de retea, atunci automat nu vom avea nici conexiune la internet, si nu vom putea descarca nici celelalte drivere. Din fericire cei care au dezvoltat softul 3DP Chip s-au gandit foarte bine la acest aspect, si au creeat inca o aplicatie numita 3DP Net, care ne permite sa descarcam driverul placii de retea chiar daca nu avem conexiune la internet.  Aplicatia are integrate drivere pentru AsusCisco, NVIDIACompaqMarvellConexantSiSRealtekTexas Instruments,  AMDAgereICPlusSamsung BroadcomD-LinkIntel.

Dupa ce ati instalat driverul pentru placa de retea, va trebui sa descarcati 3DP Chip si cu ajutorul acestuia veti putea descarca si celelalte drivere.

Daca nu stiti cum se foloseste 3DP Chip, puteti viziona ACEST tutorial.

Aplicatia 3DP Net este portabila si poate fi descarcata de AICI.

4 Comments

 1. Xantes

  Solutie total inadecvata pentru Windows 7!

 2. axelluny

  Era bine să susții și de ce zici că este atât de inadecvată pentru win7.De exemplu eu spun că este foarte adecvată pentru orice sistem de operare windows,fără să dau alte detalii.

 3. axelluny

  http://www.3dpchip.com/3dpchip/index_eng.html

 4. KodeJust

  Eu inainte cand aveam placa de baza MSI, Windows 7 mi-a recunoscut placa de retea, dar acum am alta placa de baza GigaByte, si vad ca dupa ce mi-am instalat din nou Windows 7 nu imi mai recunoaste placa de retea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑