ACTUALIZARE! Iată că a venit momentul să aflăm câștigătorii. La acest prim concurs au participat 29 de persoane iar pentru desemnarea câștigătorilor am folosit site-ul random.org.

Așadar persoanele care primesc câte o licență Bitdefender Internet Security sunt: 11. Dina Gabriela, 23. Claus și 19. Puiu Silvia. Am generat și două numere de rezervă în cazul în care vreunul din câștigători nu răspunde la e-mail. Prin urmare, pe lista de rezervă se află 29. Stefanescu Lucian și 13. Andra Gligor.

Mai jos puteți găsi filmulețul cu generarea câștigătorilor.

Felicitări tuturor participanților și îi invit pe cei care vor primi licențe să ne spună câteva impresii despre suita de securitate după ce o folosesc câtva timp.

De asemenea, mulțumim Bitdefender România pentru premii și sperăm că această colaborare va fi de durată, iar concursurile ne dorim să se înmulțească.

Echipa PC – Config în parteneriat cu Bitdefender, compania românească de programe antivirus are plăcerea de a vă invita la concurs. Sunt puse în joc 3 licențe ale produsului Bitdefender Internet Security valabile 1 an de zile.

Pentru a participa trebuie doar să răspundeți serios la două întrebări:

  1. Când ai avut ultima dată calculatorul virusat?
  2. Cum crezi că ar putea deveni site-ul PC-Config mai atractiv?

Puteți răspunde la cele două întrebări printr-un comentariu decent la acest articol. Atenție! Datele din comentariu trebuie să fie adevărate pentru a vă putea contacta dacă vă aflați printre câștigători.

Câștigătorii vor fi stabiliți pe 31 ianuarie 2013 prin tragere la sorți dintre cei care oferă cele mai interesante răspunsuri la cele 2 întrebări.

Nu este obligatoriu dar nu ne supărăm dacă dați un like pe pagina noastră de facebook sau un +1 pe pagina de google plus.

Mult succes!