Totul despre PC și mai mult de atât!

EvoBook – aplicație de citit cărți electronice pentru terminalele android

Apariția cărților electronice a revigorat și totodată a modificat parametrii pieței de carte. Dacă până acum între autor și cititor se interpunea o tipografie, acum vorbim despre site-uri care să găzduiască cărțile electronice și cititoare de carte electronică. Cum un astfel de dispozitiv nu este accesibil oricui, au apărut soluții alternative care să transforme dispozitivele pe care deja le avem într-un e-book reader. O astfel de soluție este și aplicația EvoBook.

Dezvoltată de compania românească Evolio, aplicația ne întâmpină cu o interfață în limba română și cu o serie de titluri pe care le putem descărca gratuit sau contra cost de pe site-ul EvoBook. Deasemenea aplicația are și o serie de opțiuni menite să înlesnească procesul de citire sau memorarea unor pasaje importante.

Softul EvoBook poate fi descărcat gratuit din Play Store accesând acest link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibooks4all.evolio&hl=ro

Aș mai vrea să adaug doar faptul că am sesizat o mică problemă pe care s-ar putea să o întâmpinați și voi: după ce am instalat aplicația aceasta se închidea imediat ce dădeam tap pe ea ca să o deschid. Soluția a fost să mut aplicația de pe cardul de date în telefon (ea de bază se instalează pe cardul SD).

3 Comments

  1. Evolio

    Multumim pentru review. Pentru orice intrebari iti stam la dispozitie la office@evobook.ro sau la 0213002006.

  2. Sania

    ATENTIE ecranul se crapa fortae usor. EVOBOOK parea un gadget promitator, l-am cumparat imediat si l-am folosit intensiv pentru vreo trei luni. Apoi l-am pus in husa. Husa acestuia are niste cleme de metal care il fixeaza bine. Atat de bine si de rigid incat probabil cauzeaza tensiuni. La cateva ore dupa ce l-am fixat in husa am vrut sa citesc ceva. Ecranul se inegrea vazand cu ochii, pe diagonala, de la mijloc catre coltul superio opus. Am dus aparatul la service, chial la EVOLIO, pe strada Ionel Perlea din Bucuresti. Defectul este mecanic, se datoreaza utilizarii necorespunzatoare, va trebui sa platiti contravaloarea display-ului, 250 RON . Nu am avut de ales si am platit. Sfatul meu pentru cei care au cumparat deja: AVETI MARE GRIJA, DISPOZITIVUL E FOARTE SENSIBIL. NU FOLOSITI HUSA! Pentru cei care inca nu au cumparat: LUATI ALTCEVA. COMANDATI PE NET UN KINDLE SAU O ALTA MARCA CUNOSCUTA. Nu va lasati atrasi de pretul mic, daca dati 85 EUR pe o reparatie pretul nu mai este chiar atat de mic. ALTCEVA: Fisiere3le PDF se citesc FOARTE DIFICIL. Trebuie folosit zoom-ul, si sagetile de navigare, operatiunile sunt fortae greoaie si consumatoare de timp. Fisierele HTML sunt de asemenea greu de citit. Tioate link-urile apar cu gri deschis atat de deschis incat trebuie sa ai ochi buni sa le vezi.

  3. Andrei

    In tutorial este vorba de o aplicatie evobook nu e un e-reader!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑