Totul despre PC și mai mult de atât!

Browserul Microsoft Edge a fost actualizat

Până nu demult Microsoft Edge era pentru mine doar browserul cu care intram pe internet ca să descarc Google Chrome atunci când reinstalam sistemul de operare.

Însă, acum ceva timp browserul Edge al celor de la Microsoft a primit o actualizare semnificativă. Astăzi am aflat și eu despre acest lucru, l-am instalat și acum, din interiorul acestui browser, vă scriu câteva impresii.

Varianta pe scurt: îmi place foarte mult și de astăzi va deveni browserul meu de bază.

Varianta pe larg: Microsoft a reușit să facă un lucru foarte interesant cu browserul lor. L-au dezvoltat având ca bază Chromium, un navigator opensource care stă la baza Google Chrome și Opera. Rețetă câștigătoare, cred eu. Acum cei de la Microsoft au un browser rapid, stabil, compatibil cu toate extensiile de Google Chrome și care are pe deasupra niște caracteristici de confidențialitate binevenite, mai ales în contextul actual. Dacă intri în setările browserului poți selecta din tabul de confidențialitate cât de ridicat să fie nivelul de protecție. Există trei niveluri: de bază, echilibrat și strict. Eu l-am setat pe strict și deocamdată sunt mulțumit de cum funcționează lucrurile.

Dacă luăm în calcul caracteristicile menționate mai sus și faptul că Microsoft Edge este preinstalat în toate sistemele de operare Windows 10, probabil că succesul acestui browser nu este departe.

Tu ce părere ai? Ai folosit Microsoft Edge? Dacă nu. ai vrea să îl încerci?

P.S. Microsoft Edge este disponibil atât pe Windows cât și pe macOS, iOS și Android. Tocmai l-am instalat și pe telefon, iar acum fac teste să vedem cum se mișcă.

1 Comment

  1. John

    Arata si functioneaza bine, dar din punctul meu de vedere, Google Chrome incarca paginile mult mai rapid. Succes in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑