Dropbox este un serviciu de stocare în cloud. Îți poți face n cont gratuit accesând acest link și primești 2GB de stocare gratuită. Dacă ai nevoie de mai mult poți opt pentru un plan plătit care îți oferă stocare câtă vrei.

După ce ți-ai făcut cont, iată 5 lucruri utile pe care le poți face cu Dropbox:

  1. Aplicația pentru calculator și mobil. Îți poți instala aplicația Dropbox pe laptop și pe telefon sau tabletă. Astfel vei putea accesa și sincroniza fișierele tale de oriunde. Mai mult, orice modificare pe care o faci pe laptop va fi vizibilă și pe telefon.
  2. Serviciul pentru stocare foto și video. Dacă ți-ai instalat aplicația pentru telefon poți activa opțiunea Camera uploads. Prin această opțiune îți poți face backup gratuit la toate pozele și clipurile video pe care le faci cu telefonul. Ele se vor încărca automat în contul de dropbox și le poți vizualiza oricând.
  3. Sistemul de referrals. Pentru fiecare prieten pe care îl inviți să-și facă cont pe dropbox tu primești încă 500 MB spațiu de stocare. Tot ce trebuie să faci este să trimiți linkul tău de referral prietenilor tăi și pentru fiecare prieten care își face cont accesând linkul tău tu primești spațiu suplimentar. Dacă vreți să vă faceți cont puteți folosi linkul nostru: https://db.tt/Xaz4RqNDjv.
  4. Dropbox Paper. Acesta este un serviciu nou prin care dropbox îți permite să creezi fișiere pe care să le partajezi cu alți colaboratori. Poți face liste cu lucruri de rezolvat, poți face brain storming-uri, poți nota informațiile importante dintr-o întâlnire. Serviciul Paper are și o aplicație dedicată pentru telefoanele mobile.
  5. Dropbox Work. Dacă ai o echipă cu care colaborezi în mod constant, Dropbox Work îți poate fi de folos. Poți primi gratuit încă un spațiu de 2 GB în care tu și echipa ta puteți împărtăși fișierele proiectelor la care lucrați. Tot ce pui în spațiul de Work va fi văzut de toți cei pe care i-ai invitat în proiectul tău.