PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Nitro PDF reader, un cititor PDF mai special

Vă spuneam într-un articol precedent ca urmează să fac tutorial softului Nitro PDF. Iată că m-am ținut de cuvânt și astăzi vă prezint programul cu pricina.

De ce am spus în titlu că este un cititor PDF mai special? Pentru că acest soft poate atât să citească cât să și creeze fișiere PDF (folosind desigur o imprimantă virtuală despre a cărei existență puțini își vor da seama întrucat tot procesul se desfășoară în fundal).

O altă funcție interesantă de care dispune programul este aceea de a extrage text și imagini din documentele PDF, o funcție foarte utilă pe care nu multe cititoare o au și care până nu demult necesta folosirea unui soft adițional.

Dacă v-am stârnit curiozitatea în legatura cu acest program, vă invit sa vizionați tutorialul.

Download Nitro PDF (asteptati 5 secunde si in partea dreapta sus aveti un buton numit Skip Add (Sari peste). Dati click pe acel buton galben si veti putea efectua descarcarea).

5 Comments

  1. Un program util si rapid in acelasi timp care nu consuma multe resurse.

  2. Frumos. Iar pentru cei care aveti bani de dat pentru asta, va sfatuiesc sa cumparati versiunea PRO a acestui program pentru ca merita.
    Nu o spun doar eu, o poate confirma si axe cand mai da pe aici, deoarece si el foloseste versiunea pro pentru editare de ceva timp.

  3. Ai dreptate Dragoș,este super varianta pro și nu trebuie bani neaparat merge și cu altceva.Singurul neajuns al softului pro este faptul ca la recognition (transformare pdf în fișiere edita-bile)nu recunoaște litera Ț.În rest pentru mine este indispensabil.Imprimanta virtuala este identica cu aceasta (pdfcreator) ,și o folosesc pentru a copia ceea ce este interzis pe siturile web,ulterior transformând în fișiere Word ,de exemplu.
    Programul prezentat mai sus este într-adevăr bun ptr vizualizat fișiere pdf ,dar pdf x Change are mult mai multe funcții și se deschide mult mai repede

  4. Sigur ca se poate si fara bani, dar eu am incercat sa invit la varianta mai decenta. Lumea nu trebuie invatata pentru astfel de lucruri, mai ales aici in RO.

  5. Fiecare cu parerile lui, mie nu mi-a sarit in ochi cand am incercat-o pe virtual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2019 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑