Cum putem lipi 2 sau mai multe filme

10

Bine v-am gasit la un nou tutorial! Astazi vom vorbi despre o modalitate de a uni doua sau mai multe filme in unul singur! Cum? Foarte simplu! Cu ajutorul unui program gratuit numit Free Video Joiner. Dupa cum o spune si titlul, programul este gratuit, iar utilizarea lui este extrem de facila orcarui utilizator.

Caracteristici:

 • Rapid si fara pierderi de calitate
 • Formate suportate pentru lipire: AVI, WMV, MOV, MPEG, MPG
 • Formate suportate pentru salvarea fisierelor lipite: AVI, WMV, MOV, MP4, DVD, VCD, iPod, iPhone, Zune, PSP
 • Poti lipi un numar nelimitat de fisiere de diferite formate in unul singur
 • Include toate codificatoare video şi decodoarele
 • Simplu si foarte usor de folosit
 • GRATUIT

Acestea fiind spuse, va invit pe toti sa urmariti acest videotutorial!

Număr de vizualizări : 22321

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

10 Comments

 1. chear aveam nevoie de un asemenea program!braavo pentru tutorial 😀

 2. din cate vad nimeni nu si-a spus parerea despre ce rezulta in urma lipirii a doua fisiere video, asa ca eu am folosit acest program si nu este chiar o solutie buna. de ce spun asta? am incercat sa lipesc doua videoclipuri ( cativa mega fiecare) dar primul videoclip se vede si aude bine dar al doilea deja are un declaj intre imagine si sonor, am tinut cont ca atit partea video si audio ale fisierelor sa fie in acelasi format, dar asta e, oricum thanks pt efortul vostru. am utilizat pt lipirea fisierelor video mai multe programe, chiar si virtual dub, dar nici unul nu face lipirea corect

 3. GIGILICA ai dreptate.
  Primul videoclip ofera celorlalte video aceleasi rezolutii iar imaginea se strica…

Leave A Reply