Totul despre PC și mai mult de atât!

Viitoarea interfata a browserului Mozilla Firefox

Firefox, navigatorul celor de la Mozilla, este unul dintre cele mai populare browsere la ora actuală (dovadă fiind cele câteva milioane de descărcări înregistrate de navigator în numai 24 de ore).

Deşi odată cu versiunea 4 browserul a primit o nouă interfaţă, se parea că în versiunile viitoare, navigatorul Firefox va primi o nouă înfăţişare.

După câte se poate observa și din imaginile de mai jos, această nouă interfaţă împrumută tot mai multe elemente din browserul Chrome (bara de adrese care este si casuta de cautare, taburi rotunjite etc.) al celor de la Google.

Totuşi noua înfăţişare este doar un concept prezentat de unul din designerii Mozilla. Rămâne de văzut dacă acesta va fi implementat sau nu.

Click pe imagini pentru a le mari!

sursă: go4it.ro

5 Comments

 1. mircea

  foarte urate aceste interfete.Versiunille mai vechi erau mult mai frumoase,in special la firefox 3 butoanele erau foarte frumoase,de la versiunea 4 a inceput sa nu imi mai placa

 2. dan

  Mircea tu intodeauna cum au spus altii esti nemultumit sau vii cu niste probleme parca aparute de pe luna.Daca tot iti place atat de mult firefox 3 ia-l de aici si instaleaza-l si fii fericit.In loc sa mergi inainte tu dai inapoi?

 3. pc204060

  Imi place cum va arata firefox 5 :D , mai putin imi plac butoanele cu care inchizi respectiv maximizezi, minimizezi pagina :( Cred ca cei de la mozilla s-au inspirat si dupa browserul safari si google chrome :)

 4. Mihai

  Seamana a Chrome, amestecat cu IE, parerea mea.

 5. Matrix

  Simplu si eficient.Numai la IE mai vezi acolo suita de toolbaruri si butoane,pe mine ma enerveaza:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑