Probabil ați observat în articolul precedent ca am avut cuvinte de lauda pentru Windows Phone. Ei bine, astăzi vreau sa va prezint telefonul care m-a făcut să am această părere despre Windows. Este vorba de smartphone-ul Microsoft Lumia 435. Acest telefon a fost lansat în martie 2015 și este un telefon de buget (prețul actualizat îl găsiți aici).

De ce să alegi acest telefon?
Pentru că este ieftin și se mișcă foarte fluid. Este un smartphone cu dimensiuni relativ mici (care nu ocupă foarte mult loc) ce are o construcție rezistentă și o baterie bună.

Fiind produs de Microsoft beneficiază primul de toate update-urile de sistem ce apar (a se vedea lista cu primele telefoane care vor primi actualizarea la Windows 10), iar un alt mare avantaj este GPS-ul cu navigație gratuită. Dintre toate telefoanele pe care le-am testa Microsoft 435 are GPS-ul care găsește cel mai rapid locația în care te afli.

Încă un plus îl constituie calitatea convorbirilor. Telefonul celor de la Microsoft chiar se aude foarte bine atunci când îl ții la ureche sau când îl dai pe difuzor. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am renunțat la vechiul meu telefon.

De ce să nu alegi acest telefon?
Deoarece camera nu prea este utilă decât la lumina zilei. La lumină slabă pozele au mult zgomot. Ca să nu mai spun de faptul că are doar 2 Mpx.

Dacă sunteți în căutarea unui telefon care să arate foarte bine s-ar putea să vă încurce aspectul puțin butucănos pe care îl are acest telefon. Mie îmi place că este rezistent, dar poate voi căutați ceva mai subție cu niște linii mai frumoase.

Ecranul telefonului este decent, dar nu este cel mai bun pe care l-am văzut.

Acestea fiind pe scurt, plusurile și minusurile telefonului, vă invit să vizionați unboxing-ul și sper că vă va ajuta să luați decizia ce mai bună. Aștept părerile voastre pe rubrica de comentarii.

P.S. Iată și mostrele foto pe care vi le-am promis: