O întrebare la care cel mai bine răspunde venitul realizat într-o anumită perioadă de timp. Din păcate multe persoane mai ales din țările în curs de dezvoltare cum este și România nu îşi permit un toner nou atunci când cel vechi s-a terminat deoarece preţul unei astfel de consumabile este prohibitiv. În aceste situaţii cei mai mulţi apelează la reîncărcarea tonerului vechi întrucat acest proces nu implică costuri foarte ridicate.

Din nefericire, acest procedeu de reumplere a vechiului cartuș implică asumarea de către consumator a unor riscuri cum ar fi posibilitatea ca tonerul:

  • să fie incarcat cu praf de proastă calitate;
  • să fi înlocuit cu unul de calitate îndoielnică (de exemplu cu unul care a mai fost reîncărcat);
  • să fie afectat în timpul procesului de reumplere;

Vă spuneam într-un articol precedent despre lansarea TonerEurope, un site de unde puteţi cumpăra toner la preţuri comparabile cu cele plătite în cazul unei reîncărcări. Oferta lor este una foarte bogată, cuprinzând toner Canon, toner HP şi multe altele.

De ce să apelaţi la serviciile TonerEurope? Pentru că veţi scăpa de grija celor menţionate mai sus (întrucât produsele destinate vânzării sunt produse într-o fabrică specializată unde erorile sunt minime după care sunt testate individual) şi pentru că veţi primi consumabile de cea mai bună calitate la preţuri foarte competitive.

Ca să fiu mai exact am făcut o comparație între prețul unui tonner HP CB436A nou și echivalentul său la TonerEurope. Rezultatul: dacă la TonerEurope produsul costa 99 lei, într-un alt magazin, consumabila originală costă 329 lei. Așadar avantajul este maxim iar riscul, zic eu, minim.

Dacă doriţi şă aprofundaţi întrebarea din titlu puteţi citi articolul despre incarcare toner.