Este vorba de Stickul A-DATA C802 care are o capacitate de 4 GB si este disponibil la pretul de 27,99 RON (cu TVA) – CHILIPIR.

Initial cand am vazut aceasta oferta, am crezut ca e vorba fie de o greseala fie de o calitate indoielnica. Totusi am horarat sa il achizitionez deoarece recent Voyager Corsairul pe care il aveam s-a stricat iremediabil.

Cand am primit stick-ul, mi-a sarit in ochi aspectul. Stickul arata foarte bine, este din material plastic (destul de rezistent), in alb si negru, cu orificiu pentru agatat la chei si cu buton retractabil care arata/ascunde conectorul USB (mecanism mult mai eficient decat un capac pe care il puteti pierde – de exemplu).

sursa imagine

Cand l-am introdus in PC l-a recunoscut fara probleme si i-am facut o formatare. Totul a decurs perfect. Apoi a inceput o serie de teste de scriere/citire pentru a-i vedea capacitatile. Am ramas placut impresionat cand am vazut ca la banii astia citeste cu 19.29 MB/Sec si scrie cu 4.20 MB/Sec (in conditiile in care Voyagerul – care e un stick de top nu trecea de 7.7 MB/Sec la scriere si 25 MB/Sec la citire). Asadar inca un punct in plus pentru A-DATA.

In final as mai adauga ca daca veti cumpara stickul puteti beneficia si de anumite softuri puse la dispozitie gratuit de A-DATA, softuri care va vor usura munc. Iata cateva dintre ele: Disk Partitions and Security Function, OS to GO, UFD tot GO, HDD tot GO …

Eu va sfatuiesc pe toti sa cumparati acest porodus cat inca va mai ramane la acest pret. Il puteti achizitiona de AICI la pretul pe care l-am mentionat si la inceput: 27,99 Lei!