Vreau sa va propun de asceasta data un laptop Dell, mai exact un Dell Studio 1745.

Acest laptop ofera o multitudine de facilitati la un pret excelent avand in vedere gama din care face parte. Si sa nu uitam de stabilitate, care este unul din cele mai importante aspecte atunci cand achizitionam un produs, iar Dell este un producator renumit pestru stabilitatea oferita de produsele lui.

La aspect nu este nimic ce poate fi reprosat. Acest laptop arata impecabil. Imaginile ce urmeaza va vor convinge ca asa este.

Sa trecem la capitolul configuratie.
Acest laptop este animat de un procesor Intel Core 2 Duo T6600 care lucreaza la o frecventa de 2.2 GHz. Dispune de o memorie RAM de 4 GB DDR2.
Ecranul de 17.3 inch suporta o rezolutie de 1440×900, iar chipul grafic Intel Graphics Media Accelerator X4500MHD, asigura redarea in conditii excelente a continutului de inalta definitie.
Pentru stocare aveti la dispozitie un hard dins de 500 GB, iar pentru a initia conferinte video aveti la dispozitie camera web de 2 MP.

La capitolul conectivitate, trebuie amintita reteaua Wireless Integrated 802.11g, unitatea optica DVD-RW si porturile cu care acest leptop este dotat, respectiv: 1 HDMI, 2 x USB 2.0, 1xVGA, RJ-45 Ethernet jack, Microphone in jack, Headphone out jack, 1 x 1394, 1x e-sata – asadar suporta mare parte din tipurile de conexiuni cunoscute.

Bateria in 6 celule asigura o durata de viata suficient de mare asa incat nu trebuie sa va faceti probleme ca laptopul se va inchide exact cand aveti mai mare nevoie de el.

Lipsa sistemului de operare poate fi un avantaj pentru ca va ofera o liberate de alegere si nu va creste pretul incluzand OS-ul.

Un ultim aspect as vrea sa-l mai precizez, daca veti cumpara acest laptop de la Itgalaxy.ro (magazin online cu peste 10000 de produse din majoritatea categoriilor IT&C), veti primi cadou un joc Bloodrayne 2, un antivirus BitDefender pentru 3 luni si un mouse Logitech.

Asadar daca sunteti in cautarea unui laptop care sa va ofere putere de procesare mare si capacitati multimedia (cum ar fi redarea HD), atunci va sfatuiesc sa alegeti acest produs mai ales prin prisma stabilitatii oferite de cei de la Dell si prin prisma pretului de numai 2199.00 LEI pe care il ofera Itgalaxy.ro.