Totul despre PC și mai mult de atât!

O initiativa interesanta

Recent am citit pe blogul GSMRo.ro că Gabriel Ursan vrea să dezvolte o aplicație pentru telefoanele mobile foarte utila șoferilor.

El dorește să creeze o aplicație capabilă să afișeze radarele din țară pe baza informațiilor colectate de la utilizatorii aplicației (așadar împușcă doi iepuri pentru că nu va trebui să alimenteze constant baza de date a aplicației) dar și alte informații utile precum eventualele accidente sau drumurile aglumerate din Romania.


sursă imagine

Tot în această aplicație vrea să integreze 2 module dedicate blogului său, mai exact posibilitatea de a citi ultimele 10 articole precum și posibilitatea de a vizualiza conținutul contului de twitter al blogului (personal nu înțeleg această decizie pentru că nu prea văd o legatură între aceste module și informațiile din trafic; mai bine ar fi două aplicații una pentru trafic și una pentru feed).

Cred că este o inițiativă lăudabilă care dacă se va concretiza va veni în ajutor multor conducători auto. Dacă doriți să afliați mai multe detalii vă invit să citiți articolul acesta.

2 Comments

  1. Gabriel Ursan

    Multumesc pentru mentiune. La aceeasi concluzie am ajuns si eu. Mai degraba 2 aplicatii separate! Pana la concretizare avem aplicatia Trapster atat pentru Android cat si pentru iOS!

  2. Andrei

    Cu placere! La mai multe idei bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑