Totul despre PC și mai mult de atât!

Garanție de retur pentru produsele CISSmarket

Despre ciss (sistem de alimentare continua cu cerneala) am tot vorbit de-a lungul timpului și asta pentru că îmi place acest sistem foarte intuitiv care ne poate ajuta să reducem semnificativ costurile de printare.

Totuși, pentru cei care nu știu, CISS este un sistem prin care se alimentează în mod continuu cartușele unei imprimante. Astfel nu va mai fi nevoie să schimbăm cartușele de la imprimanta, ci va fi suficient doar să reumplem rezervoarele, care se află în exteriorul imprimantei, cu cerneală.

Acum cei de la ciss au mai introdus o facilitate interesantă și anume garanția de retur. Asta înseamnă că dacă ați cumpărat un produs de la ei (indiferent de modalitatea în care ați făcut comanda) și nu sunteți mulțumiți sau considerați că ați făcut o alegere proastă, puteți returna produsul în 10 zile și să vă recuperați banii.

Banner-Garantie2

Desigur că produsul respectiv trebuie să fie în stare bună și să îl returnași împreună cu ambalajul original, factura și cu certificatul de garanție.

1 Comment

  1. Dan

    Da , acesta este un sistem foarte bun, si foarte eficient de a reduce costurile de printare si timpul pierdut cu enervantele schimburi de cartuse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑