Fie ca recunoastem sau nu cu totii calcam din cand in cand pe acceleratie mai mult decat este permis (ma refer la soferi – desigur). Nu e chiar de condamnat mai ales ca exsista situatii cand acest lucru este imperios necesar (a nu se intelege ca incurajez vitezomanii).

Totusi odata cu progresul tehnic si politia s-a dotat cu noi dispozitive radar mai performante si mai greu de detectat cu anticipatie, nu si imposibil! Cu noile detectoare radar veti putea depista chiar si cele mai noi aparate de radar pe care le-ar folosi politistii.

Ma simt dator sa va avertizez: A nu se face confuzie intre detectore de radar si antiradare. Diferenta este una extrem de importanta, si anume: primele doar va anunta ca in apropiere exista un aparat radar in timp ce antiradarele fac in asa fel incat viteza dumneavoastra sa para legala chiar daca nu e (de exemplu daca aveti 100 km/ora pe radar se va vedea 60 km/ora). Si va mai zic ca antiradarele sun ilegale asadar ar fi mai bine sa va luati gandul de la ele!

Totusi sunt convins ca pentru cei mai multi dintre dumneavoastra este suficient un detector de radare pentru ca nu e chiar asa greu sa reduci viteza cand auzi sunetul de la detector.

Revenind la subiectul articolului, merita amintite cateva aspecte legate de noile detectoare radar. Aceste dispozitive au evolutat intratat de mult incat acum este posibila detectarea la 360 grade folosind oscilatiile de tensiune. Aceasta metoda de detectie este una extrem de eficienta existant foarte putine alarme false (iar la urma urmei… mai bine o alarma falsa decat o lipsa de detectie). Unde mai pui si faptul ca aceste noi detectoare radar au posibilitatea de a se reincarca de la soare! Iar bateriile cu care vin va pot asigura cu lejeritate 5 ore de functionare continua!

Ca sa va convingeti de spusele mele va invit sa vizionati acest scurt videoclip care sper sa va convinga de necesitatea unui astfel de dispozitiv care sa detecteze ireprosabil aparatele radar.

Daca considerati ca un asemenea dispozitiv va poate fi de folos, puteti achizitiona unul din acest magazin online. De ce vi-l recomand, pentru ca este unul foarte serios iar livrarea este exprem de prompta.

In final va mai zic ca personal consider ca mai bine achizitionati un detector de radare decat sa platiti amenzile usturatoare aplicate de organele de ordine in ultimul timp (mai ales ca e criza).