Ce este Cyber Gaming?

O sa las initiatorii acestui proiect sa va spuna!

CyberGaming.info este un blog de nisa in care veti gasi cele mai noi stiri din lumea gaming-ului si unde veti avea o multitudine de surprize si concursuri.

Originalitatea va consta intr-un mediu video. De ce? Deoarece pe decursul promovarii acestui proiect vom incerca sa strangem un numar mare de oameni in echipa pentru a crea Review-uri, Hot news, Interviw, etc. toate  in exclusivitate pentru dumneavoastra.”

CyberGaming

Asa-dar Cyber Gaming este un site pentru impatimitii jocurilor! Aici gamerii pot afla ultimile noutati despre titlurile lor preferate si isi pot impartasi unii altora impresii si de ce nu … secrete. Site-ul este actualizat zilnic asta insemnand ca veti putea fi la curent cu lumea gaming-ului zi de zi.

Din punct de vedere al aspectului nu am nimic de reprosat! Tema pe care o folosesc este una proprie creata de Grafss. Este o tema extrem de placuta ochiului si foarte echilibrata. Deasemenea raportul dintre cantitatea de text si numarul de imagini este unul optim.

Ce aduce nou acest proiect?!

Cred ca cea mai mare noutate este acea Retrospectiva a saptamanii in care ni se face un rezumat in format video a celor mai importante evenimente din domeniul jocurilor care au avut loc in acea saptamana. Deasemenea ceva nou este si seria „Jocul saptamanii” in care ni se prezinta cea mai spectaculoasa aparitie din ultimile 7 zile.

Consider Cyber Gaming un proiect foarte bun pentru IT-ul romanesc si cred ca daca vor continua in ritmul pe care si l-au impus pana acum vor avea mare succes.

P.S. Pentru cei interesati, Cyber Gaming cauta editori si moderatori! Daca este cineva interesat poate contacta echipa prin intermediul metodelor afisate pe pagina de contact.