Probabil vi s-a întâmplat și vouă de multe ori să aveți nevoie de un program cu care să redimensionați mai multe imagini fără să pierdeți timp cu fiecare în parte. Ei bine există și programe care fac asta, iar unul dintre ele se numește Fast Image Resizer.

Cu acest soft puteți modifica dimensiunile la n poze cu un simplu drag and drop. Însă programul ascunde sub o interfață simplă și opțiuni puțin mai avansate cum ar fi calitatea sau formatul imaginii, numele atribuit imaginilor modificare sau posibilitatea de a tăia automat din imagini pentru a le aduce la o anumită dimensiune.
Vă invit să vizionați tutorialul, însă nu înainte de a vă oferi adresa de unde puteți descărca acest program. Așadar faceți click AICI după care așteptați 5 secunde și în partea dreaptă sus veți avea un buton numit Skip Add (Sari peste). Dați click pe acel buton galben și veti putea efectua descărcarea.

P.S. Am uitat să menționez în timpul tutorialului că aveți posibilitatea de a adăuga noi valori de redimensionare față de cele standard. Pentru a face asta trebuie să derulați meniul drop-down pană la final iar ultima opțiune pe care o veți vedea va fi Edit List. Dând click se va deschide o nouă fereastră în care nu trebuie decât să introduceți în casuța de sus dimensiunile dorite și să apasați butonul Add. Ca o paranteză, tot din această fereastră puteți modifica și ordinea dimensiunilor. După ce ați adăugat dimensiunile dorite ele vor aparea în meniul drop-down al programului.