Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum putem identifica fonturile folosite in website-uri

Salut, în tutorialul video de astăzi o să vă prezint o metodă simplă prin care putem identifica și afla informații despre fonturile folosite în site-urile web. Probabil că mulți dintre voi ați navigat pe diferite pagini web și ați văzut fonturi care v-au plăcut și vroiați să folosiți și voi acele fonturi, însă acest lucru nu era posibil deoarece nu puteați să aflați informații despre fonturile respective. Ei bine, în acest tutorial am încercat să vin cu o rezolvare pentru această mică problemă, dacă o pot numi așa. Vom folosi un serviciu online numit WhatFont, care poate fi accesat dând click AICI. Odată accesată această pagină web, va trebui să luăm butonul WhatFont și să-l plasăm pe bara pentru semnele de carte, și ori de câte ori dorim să aflăm informații despre fonturile de pe diverse site-uri, vom accesa acel buton plasat în bara pentru semne de carte. Mai multe detalii găsiți în tutorialul video de mai jos.
Vă urez vizionare plăcută!

2 Comments

  1. dan

    Dragos eu propun sa stergi toate comentariile de la acest videotutorial fiindca nu au legatura deloc cu subiectul tutorialului. Daca vine un utilizator fara experienta pe site ,vede tutorialul si nu a inteles ceva se uita poate gaseste raspuns in vreun comentariu. Dar in aceste comentarii o sa gaseasca numai niste insulte intre doi utilizatori. De la care nu ma asteptam la asa ceva!

  2. Moldovan Dragos

    Utilizatorului FaraVirusi i-a fost restrictionat accesul pe acest site datorita comportamentului acestuia care a degenerat mult si datorita unor injurii adresate userului Axelluny. In general ingaduim unele lucruri si atragem atentia vizitatorilor atunci cand comportamentul lor deviaza grav de la subiect, dar daca acest lucru se repeta suntem nevoiti sa luam masuri, adica sa bannam userul respectiv.
    CEI CARE NU RESPECTA CELE SPUSE MAI SUS VOR FI BANNATI FARA DOAR SI POATE. AM INCHEIAT DISCUTIA. PUNCT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑