Bună ziua. În acest tutorial vom vedea cum putem să minimizăm Coșul de Reciclare din Windows, în System Tray.

Dacă ai Windows Vista sau 7, deja poți să scoți coșul de reciclare de pe desktop, însă de fiecare dată când vei avea nevoie de el, pentru a-l goli sau a restaura anumite fișiere, va trebui să bifezi iarăși coșul pe desktop. Și bineînțeles, dacă vrei să ai desktop-ul curat (de unele iconițe), cu siguranță că o să îl bifezi la loc.

În tutorialul de mai jos, o să te scutesc de acest lucru, deoarece o să poți minimiza coșul în system tray cu ajutorul unei mici aplicații numită Systray Recycler. Aceasta aplicație funcționează și pe Windows XP, însă pe acest sistem de operare nu ai opțiunea de a ascunde coșul de pe desktop. Eu am făcut în trecut un tutorial pe această temă. Poți viziona acel tutorial dând click AICI.

După ce vizionezi acel tutorial și scapi de coșul de reciclare de pe desktop, poți folosi și în Windows XP aplicația, iar astfel o să poți scoate absolut toate iconițele de pe ecran, asta în cazul în care vrei să ai un desktop curat, iar coșul de reciclare se va duce în system tray, și de acolo îl poți accesa atunci când ai nevoie de el.

Download program

Vizionare plăcută!