Totul despre PC și mai mult de atât!

Auslogics Disk Defrag ScreenSaver, un soft care ne defragmentează hard disk-ul în timpul screensaver-ului (VIDEO)

Defragmentarea este procesul prin care fișierele de pe hard disk sunt adunate și așezate în ordine. Acum cred c ai înțeles titlul ăsta lung și cam nesugestiv. Defragmentare în timpul screensaverului înseamnă că programul va aranja fișierele în momentul în care calculatorul este în standby.

De ce este nevoie să faci acest lucru? Pentru că în timp fișierele se împrăștie peste tot pe hard și windowsul le va accesa mai greu. Dacă hardul este defragmentat atunci timpul de acces se va îmbunătăți pentru că fișierele nu vor mai fi fragmentate și răspândite peste tot și vor fi ușor de găsit.

Auslogics Disk Defrag ScreenSaver este complet gratuit, rulează pe toate versiunile de Windows de la XP încoace și face parte din categoria acelor softuri care fac PC-ul să meargă mai bine. Dacă îl instalezi să știi că nu ești singurul care o face. Peste 11.000.000 de utilizatori deja îl folosesc.

Acum te invit să urmărești încă un pas pentru optimizarea sistemului de operare. Vizionare plăcută!

4 Comments

 1. axelluny

  FRATE habar nu ai.Nu defragmenteaza screensaverul ci hardul. Poti seta ca in momentele de inactivitate la calculator cand in mod normal s-ar activa screen saverul imagina rulata de acesta sa fie cea a defragmentarii care porneste in momentul de stand by.Tu contrazici notiune de „defragmentare”.O sa vb cu cine te-a cooptat in echipa sa-ti dea papucii ca esti tufa

 2. Dragos

  Da ai dreptate, am gresit. Felicitari, esti primul caruia i-a sarit in ochi problema. In ce priveste „chestia cu papucii”, ramane la alegerea lui Andrei cand va decurge la aceasta metoda.

 3. axelluny

  Imi pare rau ca am fost asa dur.Dar aveam antecedente si cu alt tutorial al tau cel cu ARES in care nu am putut face comentariu si asta ma iritat rau.Fi si tu mai atent….si mai inspirat.

 4. Dragos

  Ce sa fac, toti gresim. In comentariul care ai vrut sa-l publici la Ares ce vroiai sa-mi zici? Mai incearca odata poate se publica, daca nu publica-l aici, sa vad ce aveai de zis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑