Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum marim viteza de transfer a fisierelor de mari dimensiuni

Salut, în tutorialul de astăzi o să vedem cum putem mări viteza de transferare a fișierelor de mari dimensiuni. Există multe persoane care lucrează deseori cu fișiere mari, iar acestea trebuie mutate sau copiate dintr-o locație în alta. În mod normal aceste operațiuni durează ceva timp în funcție de mărimea fișierului respectiv. În tutorialul de mai jos am creeat trei key în regiștrii sistemului care ne vor ajuta să optimizăm transferul fișierelor mari. După adăugarea acestor key în regiștrii, atunci când veți copia sau muta fișiere mari, sistemul o să consume mai multă memorie, deci ar fi bine să faceți aceste modificări în regiștrii dacă aveți minim 512 mb RAM.

Am uitat să precizez în tutorial, după ce adăugați cei trei regiștrii, daţi un restart sistemului pentru ca modificările să aibă efect. Cam atât am avut de spus, acum vă las să urmăriți tutorialul de mai jos.

Vizionare plăcută!

8 Comments

 1. Stefan

  Multumesc.

 2. nicu

  as vrea sa te mai intreb daca sti cumva cum sa scap de chestiile astea 2 normal am dezinstalat programele cu revo dar se pare ca au ramas aceste 2 chesti daca sti cumva cum pot sa le sterg ms mult!http://screenshooter.net/0103329/aptaekb scz dar nu am stiut unde sa va scriu!

 3. Alexandru

  Dar cu cat se simte viteze asa aproximativ macar cu cativa mb buni?

 4. dani

  bravo, mersi de tutorial

 5. jix

  Este ok , tutorialul tau , Dragos , dar cred ca mult mai simplu ar fi fost transferul de fisiere de mari dimnesiuni folosind programul ”TERA COPY”……se misca uimitor de repede !!!

 6. Bogdannn

  sal.am si io o problema.la unele jocuri imi da eroare si imi apare un mesaj”physx libraries is not instaled corectly” stie cineva cum sa rezolv??

 7. bincode

  OK, dar ca profesionist, cred că se cuvenea să specifici în scris calea registrului, cheile respective, valori, sub videoclip. Un începător trebuie să ia notițe…crezi că este familiarizat cu denumirile registrului? Măcar dacă clipul ar fi făcut la o rezoluție mai bună…Poate pe viitor….

 8. Suprem

  Multumesc Mult. De la 1 MB/s am trecut la 29-32 MB/s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑