Multi oameni spun ca o imagine face cat o mie de cuvinte dar eu zic ca un slide show face mai mult.

In acest tutorial am placerea sa va prezint un program pe care eu il consider fantastic cu ajutorul caruia vom putea creea filme din imagini sau din imagini si alte filme sau mai putem uni si doua filme in unul singur. Acest program desi nu este gratuit zic eu ca imi merita toti banii raportandu-ne la cate lucruri stie sa faca. Are totodata si un grad de conversie foarte bun cu care putem crea de la filme pentru YouTube pana la adevarate HD-uri sau DVD-uri BlueRay. Programul este pe cat de complex in optiuni pe atat de usor de folosit avand principalele comenzi in mai multe locuri tocmai pentru a le accesa mai usor.

Pentru a ne face prezentarea slide show mult mai atragatoare avem de ales intre foarte multe efecte de tranzitie care mai de care mai spectaculos. Putem implementa si un fundal sonor care sa faca mai placuta prezentarea noastra. De asemenea pe fiecare slide putem pune si un chenar de text pe care il putem customiza.

ProShow Gold mai include si un set de intrumente pentru editarea imaginileor cu ajutorul carora vom putea scoate anumite defecte (gen ochii rosii etc.) sau putem transforma o imagine din color in alb-negru.

VIZIONARE PLACUTA

Daca aveti nelamuriri, intrebari sau adaugiri referitoare la tutorial va rog sa le postati pe rubrica de comentarii a paginii sau a articolului.

Problemele legate de faputul ca filmul pe care l-am creat nu poate fi vizionat in tutorial sunt din cauza softului de captura car nu este capabil ca preia si secventa video din VLC.