Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum ascultam și descărcam gratuit muzică de pe internet?

Vorbeam într-un tutorial precedent despre Super MP3 Download, un program care ne oferea posibilitatea de a asculta și descărca melodiile preferate.

Astăzi vom vorbi tot despre ascultarea şi descărcarea melodiilor favorite însă vom face referire la un alt soft numit Gino Player. Faţă de Super MP3 Download, acesta are câteva avantaje notabile: este gratuit, are o interfaţă extrem de aerisita şi poate reda aleatoriu sau consecutiv rezultatele căutării.

Programul oferă şi posibilitatea de a descărca o anumită melodie însă nu ştiu în ce măsură se încalcă drepturile de autor prin această acţiune. Rămâne să decideţi voi cum veţi folosi acest program.

Gino Player poate fi descarcat de AICI.

13 Comments

 1. dan

  Foarte bun acest tutorial si softul prezentat dar nu am putut descarca softul de pe pagina care ai lasat-o pentru download asa ca am mers pe pagina producatorului si cand sa-l descarc avast internet security 6 mi-a spus ca nu poate accesa fisierul sursa al programului.Si a spus ca este un program spion(spyware)
  Ar fi bine sa faci un tutorial despre pymaxe este tot un soft gratuit facut de un roman care la fel ne permite sa descarcam si sa cautam melodii de pe diferite site-uri.eu cred ca aceasta metoda prezentata in tutorial este legala fiindca softul nu cauta si nu descarca melodii de pe siteuri unde este nevoie de bani ci de pe youtube,trilulilu ,siteuri de filesharing si alte siteuri de acest gen.

 2. virus2009

  felicitari , am reusir sa gasesc o melodie care nu o gaseam , am rascolit tot netul si nimic , caz rezolvat , sa cresti mare

 3. Marius

  Mie mi-l detecteaza ca virus ! Am avast 6 , updatat la zi.

  Infection Details:

  URL: http://www.ginoplayer.com/download|%3E$INSTDIR/$PLUGINSDIR/GinoPlayerPS.exe
  Process: file://C:\Documents and Settings\Marius\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe
  Infection: win32:Spyware-gen [Spy]

 4. Andrei

  Eu folosesc Bitdefender si nu imi spune nimic.L-am scanat si cu AVG link scanner http://linkscanner.explabs.com/linkscanner/avg/ si imi spune ca nu are nimic. Poate fi alarma falsa.

 5. Andrei

  Functioneaza linkul dar dupa 5 secunde trebuie sa apesi pe butonul din dreapta sus (sari peste) si vei fi redirectionat catre siteul producatorului.

 6. pc1990

  wow, un program eficient, si downloadeaza foarte repede melodiile pe care le selectam pentru download.

  @dan & @marius, avast il vede ca virus, dar nu e virus e doar o alarma falsa, am scanat executabilul si pe virustotal.com

 7. dan

  Am dezactivat avastul si am reusit sa il downloadez se comporta exemplar.Foarte util tutorialul!

 8. Emy

  Uite :)

  http://imageshack.us/photo/my-images/508/virusk.png/

 9. dan

  @Emy citește comentariile de mai jos si ai sa găsești răspuns la problema ta.

 10. virus2009

  pina la urma asta e , nui detectat de bitdefender , sare de fiecare data la lansarea lui si in timpul instalari lui aceiasi treaba http://photobase.ro/di-RBVU.png , ideia e ca blocheaza codul si programul ruleaza normal ce ar trebui sa faca el ,

 11. axe

  Știu că așteptați părerea mea despre acest program.Eu consider că e foarte slab și că mai bun pentru căutat muzică este ARES. E normal să-l vadă un pic cam spion prin faptul că umblă un pi c la japcă prin faptul că-ti bagă pe gât automat(chiar și Custom)pe Babilon.Apoi de unde reușește să scoată executabilul dw20.exe nu știu că eu nu l-am găsit și chiar accesează foarte ușor cu acel lanch(dos)clientul de torrent cât și căutătorul(browserul)În concluzie nu mi se pare prea ortodox.Sigur pentru muzica aia ce o ia dă și ceva la schimb.Așa că e de evitat.

 12. Moldovan Dragos

  Ca o alternativa pentru softul prezentat, recomand Lphant. Este asemanator cu Ares, ba chiar are mai multe optiuni. Incercati-l si daca nu va place, mai cautati.

 13. axelluny

  Lphant = full bugs.Does not work at all, or occasionally

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑