Cum putem activa microfonul in Windows 7

23

Salut prieteni, in acest tutorial am sa va prezint o metoda prin care putem activa microfonul pe Windows 7. Daca ati intalnit aceasta problema si nu stiati de ce nu va mai merge microfonul, prin doar cateva click-uri il putem reactiva.

Urmariti tutorialul pentru a vedea cum se poate remedia aceasta problema!

sursa imagine thumbnail & preview

Număr de vizualizări : 96571

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

23 Comments

 1. FELICITARI DRAGOS , PREZINTI F.B TUTORIALE , CLAR – EXPLICIT , SI PE INTELESUL TUTUROR. IAR CU sunetul pt microfon MAI SCOS DIN MARE BELEA . TY

 2. poate nu ii bagat in calculator. sau daca cumva ai instalat driverul audio, e posibil sa nu iti mearga. eu asa am patit. si am lasat doar driverul audio care vine odata cu windows 7 prin update.

 3. Lili , i-a vezi in control panel la sound si vezi daca ai la playback sau recording microfonul sa scrie ori front mic sau microphone si trebuie sa mearga si cu driver nu numai cu cel de la update windows,daca merge numai cu cel de la update e o mica probleme la drivere

 4. Vezi sa fie bagat cum trebuie in spate la unitate, si pe urma seteazal ca Default Device si ar trebui sa apara bifat cu verde in fata lui, iar pe urma aplici acele setari care le-am facut eu.

 5. salut.eu am urmatoarea problema…daca ma poti ajuta! intru in sound,playback,speakers… si la levels am microfonul setat pe mute. nu ma lasa sa’l activez! stii ceva despre treaba asta ?

 6. Pentru inceput il bagi in spate la unitate. Cablul verde in mijloc si cel roz in gaura roz. Pe urma ar trebui sa apara la Recording Devices. La mine asa a fost cand am facut tutorialul.

 7. mie imi arata doar boxa si nimic alt ce va eu am leptop si microfonul lam primit cu el

 8. Salut, am o problema cu microfonul, de cind am instalat windows 7 nu mai merge, la inceput am crezut ca e vreo problema cu el, dar am schimbat doua microfoane si tot nu merge. Numi arata deloc ca este conectat, nicaieri nu-l gasesc, ce pot sa fac!!!

 9. Driver-ul audio este instalat? Sau e driver-ul instalat automat de Windows 7 prin Update?
  Daca mai tin bine minte, cand am facut acest tutorial nu aveam nici eu instalat driver-ul audio, era cel luat prin Update de win 7, dar cu toate astea, la mine a functionat microfonul. Incearca sa instalezi driver-ul audio si vezi pe urma.

 10. Multumesc foarte mult Dragos , imi luasem un microfon nou si nu mergea absolut deloc , iti multumesc foarte mult , cautam tutoriale pe internet dar de nici un folos , Multumesc inca o data! 🙂

 11. Paul Cristian on

  Salut,mie nu imi merge..Am laptop nu PC..Poate si deaia.. :`(
  La levels imi apare doar microfon..

 12. salut am si eu o problema am vizitat multe tutoriale si tot ce am vazut in tutoriale la setari am facut si eu si degeaba microfonu tot nu functioneaza mentionez ca dabea am cumparat castile…

 13. Mie imi gaseste microfonul dar nu imi merge ! Am schimbat microfonul de 3 ori cu microfoane diferite care merg pe alte PC-uri dar la mine nu merge !! Ce sa fac, am vazut ca ai zis ceva de un update, cum se face acel update ?

 14. am un micrifon extern ( pentru statie), cum pot sa-l fac sa mearga la laptop….pentru karaoke

Leave A Reply