Jul
24
2010

Cum putem activa microfonul in Windows 7

Salut prieteni, in acest tutorial am sa va prezint o metoda prin care putem activa microfonul pe Windows 7. Daca ati intalnit aceasta problema si nu stiati de ce nu va mai merge microfonul, prin doar cateva click-uri il putem reactiva.

Urmariti tutorialul pentru a vedea cum se poate remedia aceasta problema!

sursa imagine thumbnail & preview

Număr de vizualizări : 19025

Despre autor: Dragos Moldovan

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

18 Responses to “Cum putem activa microfonul in Windows 7”

Pages: [1] 2 » Show All

 1. 1
  METRONIC Says:

  FELICITARI DRAGOS , PREZINTI F.B TUTORIALE , CLAR – EXPLICIT , SI PE INTELESUL TUTUROR. IAR CU sunetul pt microfon MAI SCOS DIN MARE BELEA . TY

 2. 2
  Dragos Says:

  Ma bucur ca am fost util. Te mai asteptam.

 3. 3
  lili Says:

  ceau!! la mine nu apare asa,nu gaseste microfonul deloc.oare de ce??

 4. 4
  Dragos Says:

  poate nu ii bagat in calculator. sau daca cumva ai instalat driverul audio, e posibil sa nu iti mearga. eu asa am patit. si am lasat doar driverul audio care vine odata cu windows 7 prin update.

 5. 5
  Stefan Says:

  Lili , i-a vezi in control panel la sound si vezi daca ai la playback sau recording microfonul sa scrie ori front mic sau microphone si trebuie sa mearga si cu driver nu numai cu cel de la update windows,daca merge numai cu cel de la update e o mica probleme la drivere

 6. 6
  buna Says:

  pf…mie la line in imi apare ca nu e alimentat:(…

 7. 7
  Dragos Says:

  Vezi sa fie bagat cum trebuie in spate la unitate, si pe urma seteazal ca Default Device si ar trebui sa apara bifat cu verde in fata lui, iar pe urma aplici acele setari care le-am facut eu.

 8. 8
  m3lcu Says:

  salut.eu am urmatoarea problema…daca ma poti ajuta! intru in sound,playback,speakers… si la levels am microfonul setat pe mute. nu ma lasa sa’l activez! stii ceva despre treaba asta ?

 9. 9
  MCD Says:

  nici mie nu mi-l gaseste va rg sa imi ziceti si mie mai explicit ce sa fac

 10. 10
  Moldovan Dragos Says:

  Pentru inceput il bagi in spate la unitate. Cablul verde in mijloc si cel roz in gaura roz. Pe urma ar trebui sa apara la Recording Devices. La mine asa a fost cand am facut tutorialul.

Pages: [1] 2 » Show All

Leave a Reply

Donează!

construimcatedrala.ro

Power laptop

Stați la curent cu PC – Config

Arhivă

Statistici