Totul despre PC și mai mult de atât!

Windows 8 gratuit și legal pentru 90 de zile

Ieri, 26 octombrie 2012, după cum poate știți, a fost lansat oficial noul sistem de operare al celor de la Microsoft și anume Windows 8. Nu vă voi povesti despre ce noutăți aduce acesta pentru că probabil deja știți însă vreau să vă semnalez faptul că odată cu lansarea, a apărut și versiunea Enterprise care poate fi folosită gratuit timp de 90 de zile.

Dacă v-am trezit interesul, mai aflați că ea este disponibilă atât pentru arhitectura pe 32 de biți (x86) cât și pentru cea pe 64 biti (x64) și poate fi descărcată de AICI. Vă mai spun că veți avea nevoie de un cont live sau hotmail pentru a efectua descărcarea.

Iar în final consider că v-ar fi folositor să aflați dacă computerul dumneavoastră poate rula Windows 8 așa că vă menționez și cerințele minime de sistem:

  • Procesor: 1 gigahertz (GHz)
  • RAM: 1 gigabyte (GB) (pentru versiunea pe 32 biți) și 2 GB (pentru versiunea pe 64 biți)
  • Spațiu pe hard disk: 16 GB (pentru versiunea pe 32 biț) și 20 GB (pentru versiunea pe 64 biți)
  • Chip grafic/placă video care să suporte Microsoft DirectX 9 și să aibă driver-ul WDDM

windows 8

Acestea fiind spuse, vă invit să descărcați noul windows și să ne spuneți pe rubrica de comentarii cum vi se pare noua versiune a celebrului sistem de operare.

sursa imaginilor: Wikipedia

1 Comment

  1. axelluny

    Cum mi se pare noul sistem?Având în vedere că îl am în limba română și în teste de ceva timp pot spune că este un târș pentru descktop și bun doar pentru tablete.Ubuntu a luat-o și el după win 8 și acum e adaptat tot pentru tablete și feisbuk și consumă resurse cu grămada.Nu sunt încântat de aceste tendințe,…asta e ..nu mă încântă să fiu ”tredies” sau „cool”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑