Totul despre PC și mai mult de atât!

Descărcare și instalare Windows 7 Transformation Pack (VIDEO)

Salut. În acest tutorial am să îți prezint Pack-ul de transformare al Windows-ului XP în Windows 7 pe care mulți l-au cerut pe rubrica de comentarii. Chiar dacă suntem în 2017, statisticile arată că românii încă folosesc soft vechi. De asta unul dintre cel mai cătate articole de pe site este cel despre cum poți pune Windows XP pe stick.

Revenind la acest tutorial, pentru început te rog să îți faci un backup înainte de a instala pack-ul, în caz că ceva nu merge bine să poți reveni la setările inițiale.. Găsești aici și aici două tutoriale despre cum să faci backup la calculator.

Mai jos poți descărca arhivă care conține pack-ul. Acest Transformation Pack îți va înlocui imaginea de log on din Windows XP cu cea din windows 7, va modifica sunetele, taskbar-ul va avea efect de transparentă, pictogramele vor căpăta aspectul celor din windows 7, etc.

Recomandăm instalarea acestui pack dacă ai un calculator mai vechi cu Windows XP și vrei să îmbunătățești experiența vizuală pe care ți-o oferă.

Download gratuit Windows 7 Transformation Pack.

Vizionare plăcută!

4 Comments

 1. cosmin

  foarte ftumos chiar aveam nevoie de asa ceva si sper ca totul sa mearga bine.inca o data felicitari pt tutorial

 2. Dragos

  Multumesc. Nu ai de ce sa te temi daca ai facut backup cum am scris in textul de deaspura tutorialului.

 3. maricelstan

  mananca resurse la greu!

 4. Dragos

  Stiu, nu sunt eu de vina pentru asta, tutorialul a fost cerut pe rubrica de comentarii, iar eu l-am prezentat. Cine vrea sa il foloseasca, cine nu, nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑