Ai intrat acum la facultate și vrei să îți ei un laptop? Sau ești deja student și vrei să-ți cumperi un laptop nou? Iată câteva ponturi de la noi.

Suntem în anul 2017 când tehnologia a evoluat suficient de mult încât ne poate oferi performanță la prețuri decente. Laptopurile, la fel ca telefoanele mobile sunt bune indiferent de prețul pe care îl au. Nu mai prea există laptopuri proaste. Un utilizator obișnuit se va descurca foarte bine să-și rezolve sarcinile zilnice (mail, internet, video, muzică, text) cu orice laptop de pe piață. Iar în categoria utilizatorilor obișnuiți eu îi includ și pe studenți. Diferența apare când vine vorba de materialele folosite, greutate și design.

Iată un top 5 al laptopurilor recomandate de noi pentru tine, dacă ești student.

5. Acer Aspire ES1-523-89XL

Este un laptop negru, robust, care va rezista momentelor în care îl scapi din mână sau de pe masă. I-am cumpărat un laptop de acest fel unui prieten și au trecut deja doi ani de când îl folosește cu brio. La scăpat de multe ori pe jos, dovadă fiind colțurile sparte, dar laptopul încă funcționează perfect.

Configurația include procesor AMD Quad-Core A8-7410, 1 TB de stocare, 4 GB de memorie RAM și placă video AMD Radeon. Așadar, dacă vrei un laptop bun pe care să nu dai o căruță de bani, poate acest Acer este ceea ce îți trebuie.

Pentru detalii complete și preț actualizat poți accesa acest link: https://l.profitshare.ro/l/3809523

4. ASUS X555QG-XX009D

Ceva mai puternic decât Acer este acest laptop de la Asus. Platforma tehnică este superioară și include un procesor AMD Quad Core A12-9700P, 1 TB de stocare, 8 GB de memorie RAM și o placă video dedicată AMD Radeon R5 M430 cu 2 GB de memorie. Asta înseamnă că pe lângă sarcinile obișnuite pentru facultate, în timpul liber poți invita colegii de cămin la o sesiune de gaming pe acest laptop. Fie că e FIFA sau NFS laptopul le va rula fără probleme.

Pentru detalii complete și preț actualizat poți accesa acest link: https://l.profitshare.ro/l/3809526

3. Dell Inspiron 5567

Laptopurile de la Dell sunt recunoscute pentru fiabilitate. Dacă te duci într-un magazin de multe ori vei vedea că angajații folosesc laptopuri de la Dell pentru că rezistă foarte bine în timp. Întotdeauna vei plăti cu puțin mai mult pe un Dell decât pe un laptop cu aceeași configurație de la alt producător, dar asta se va simți în timp. După 4-5 ani sunt mari șanse ca laptopul de la Dell încă să funcționeze fără probleme. Așa că alege un Dell dacă vrei un laptop pentru toată studenția.

Inspiron 5567 este un laptop cu procesor i5, 1 TB de stcare pe hard disk, 4 GB de memorie RAM și o placă grafică integrată de la Intel. Aceste detalii tehnice sunt mai mult sau mai puțin relevante. Tot ce trebuie să știi este că laptopul se va descurca cu brio să rezolve toate sarcinile unui student. Text, navigare pe internet, filme, muzică, poze, toate pot fi îndeplinite cu succes de acest Dell.

Pentru detalii complete și preț actualizat poți accesa acest link: https://l.profitshare.ro/l/3809544

2. Lenovo IdeaPad 100-15IBD

Dacă te interesează un laptop care să fie gata de lucru imediat ce-l scoți din cutie, acest Lenovo este pentru tine. Vine cu Windows 10 Home preinstalat așa că imediat că -ai despachetat îl deschizi și poți începe să-l folosești. Nu mai trebuie să apelezi la un service sau la un prieten care să-ți „pună” Windows pe el.

Dacă te interesează platforma tehnică, află că acest laptop are procesor i5, 4 GB de RAM și 500 GB de stocare pe hard disk. Este un laptop la care bateria va ține 4-5 ore maxim.

Pentru detalii complete și preț actualizat poți accesa acest link: https://l.profitshare.ro/l/3809547

1. ASUS ZenBook UX410UA-GV163T

În final, dacă vrei ceva mai mult, uită-te la un Ultrabook. Toate laptopurile propuse până acum cântăresc aproximativ 2.3 Kg. Asta nu este foarte mult, mai ales când ești tânăr, dar în timp se simte. Mai adaugi încărcătorul, mai pui un hard disk extern, mai pui o carte și ghiozdanul deja devine greu de cărat.

Ultabookurile sunt laptopuri subțiri, portabile și foarte performante. Acest ultrabook de exemplu, cântărește 1,4 Kg. Numai bun de cărat cu tine zi de zi.

De asemenea, dacă vrei ca laptopul tău să fie foarte frumos, ultrabook-ul acesta este pentru tine. Este făcut din aluminiu și are un ecran mai bun decât pe multe alte laptopuri. 14 inch Full HD. Asta se traduce printr-o aglomerare mare de pixeli care vor genera imagini de foarte bună calitate. Nu are la fel de multe porturi ca celelalte laptopuri, dar cele absolut necesare le vei găsi: USB, HDMI, card reader.

O prietenă și-a luat un zeenbook și nu se mai desparte de el. Îl cară peste tot în rucsac și când vrea să lucreze îl deschide și este gata de lucru. Și acest laptop are Windows 10 preinstalat așa că va fi gata de treabă imediat ce-l scoți din cutie.

Pentru detalii complete și preț actualizat poți accesa acest link: https://l.profitshare.ro/l/3809550

În final decizia este a ta. Tu decizi ce fel de laptop îți trebuie pentru că tu știi el mai bine ce vei face cu el. Succes în noul an universitar!

P.S. Orice laptop ai alege te sfătuiesc să nu îl cari în genți sau sacoșe care nu sunt nici practice nici estetice. Eu îmi car laptopul doar în ghiozdan și așa te sfătuiesc să faci și tu. E mai practic, mai ușor pentru corpul tău și îți lasă mâinile libere.

Uite aici un rucsac de la Dell care nu e scump deloc: https://l.profitshare.ro/l/3809551