Am fost zilele trecute la orange shop și am văzut un telefon care mi-a atras atenția. Era mic, alb, cu butoane mari și extrem de subțire. Am văzut că se numește Orange Card Phone și vrea să concureze la dimensiuni cu un card bancar. Foarte tare mi-am zis, dar la grosime nu e chiar atât de subțire ca un card, sau cel puțin nu încă.

Telefonul acesta promite 3 zile de viață pentru baterie ceea ce reprezintă o mare veste bună. Oamenii încep din nou să facă telefoane cu baterie care să țină câteva zile. Mă gândesc că acest card phone a fost conceput pentru momentele în care pleci în vacanță și vrei să te deconectezi cât mai mult de la tehnologie, dar totuși vrei să poți da telefoane și primi mesaje.

Orange Card Phone are slot de minisim și dispune de bluetooth prin care putem cupla telefonul cu un Android sau Iphone astfel încât putem răspunde la apelurile care vin pe smartphone cu acest mic telefon-card.

Nu mi se pare un device extraordinar sau o mare revoluție pentru tehnologie, dar cred că este o apariție interesantă care merită amintită. Prețul telefonului este de aproximativ 50 de euro (prețul actualizat în puteți găsi aici).

Căutând pe internet am văzut că mai există un telefon de genul acesta, chiar mai subțire care se numește Elari Carphone.

Tu ți-ai cumpăra un astfel de telefon?