Totul despre PC și mai mult de atât!

Program profesional de întreținere a calculatorului

În acest tutorial o să vorbim despre Jet Drive Professional. Acest program se ocupă de întreţinerea calculatorului, având mai multe funcţii, dar totodată fiind uşor de folosit.
Din păcate programul nu este gratuit, însă îl putem testa într-o versiune trial de 30 de zile.
Funcțiile principale ale programului sunt:
– Defragmentarea Hardului
– Defragmentarea Memoriei
– Defragmentarea Regiştrilor
Pe lângă aceste funcţii, programul mai dispune şi de altele. Acum vă invit să urmăriţi acest tutorial pentru a le vedea mai detaliat. Vizionare plăcută!

6 Comments

 1. Mihai

  Sal cate fps ai pus la camtasia? si ce versiune :D

 2. axelluny

  Ma tot intreb cine o da banii pe programul acesta.Pentru ca sunt programe free care fac aceleasi treburi.In rest ce pot sa zic…arata bine programul la interfatza :-??
  Denumirea lui nu prea corespunde cu ce face.Era mai nimerit „Defragmenter all”

 3. Augustin

  Soft-ul este foarte ok, si il cumapra cei care nu folosesc pc-ul nu numai in scopuri strict personale, dar sincer dintre Jet Drive si O&O m-as opri la O&O pentru ca cei de la O&O sunt profesionisti in ceea ce fac si anume defragmentare in general si ingrijirea pc-ului.Ambele softuri sunt excelente dar eu optez pentru O&O si apropo, ar merge un Sondaj pe aceasta tema ;-).

 4. axelluny

  Daca e sa aflam care este cel mai profesionist soft in defragmentare hard dar si cel mai rapid pai atunici pe JkDefrag nu-l intrece nimeni.Spun acest lucru dupa un lug sir de cautari avand in vedere ca deobicei dureaza foarte mult o defragmentare.Pe saitul lui original adica aici explica tot despre modul lui de operare,mod care nu l-am vazut la nici un soft din aceeasi categorie.

 5. axelluny

  Daca e sa aflam care este cel mai profesionist soft in defragmentare hard dar si cel mai rapid pai atunici pe JkDefrag nu-l intrece nimeni.Spun acest lucru dupa un lung sir de cautari avand in vedere ca deobicei dureaza foarte mult o defragmentare.Pe saitul lui original adica aici explica tot despre modul lui de operare,mod care nu l-am vazut la nici un soft din aceeasi categorie.

 6. florin

  dragos imi raspunzi la o intrebare ?am instalat in prg perfect macro recorder ,mi-a mers 1 zi iar seara cand vreau sa il deschid din nou in da eroare cererea a fost în imposibilitatea de a porni corect (0xc000007b de ce imi da eoarea asta pls rsp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑