Totul despre PC și mai mult de atât!

Principalele functii Feed Burner

Astazi am placerea sa va prezint un serviciu google extrem de complex pe care i vom discuta pe scurt. Serviciul poarta denumirea Feed Burner si dupa cum cred ca deja ati ghicit ne creeaza un flux de date rss, in cazul nostru pentru un site. Dar asta nu este tot! Cu ajutorul acestui serviciu putem ajuta vizitatorii sa ne acceseze mai usor, introducand pe site o casuta de abonare prin e-mail. De asemenea facilitatile precum postarea automata a articoleleor pe twitter alaturi de posibilitatea de a ne pune un banner animat intregesc aces serviciu extrem de complet.
Pentru cei interesati si de monetizarea siteului veti putea adauga si publicitate in fluxul vostru de date folosind un cont adsense.
Celelalte facilitai va las pe voi sa le descoperiti singuri!

11 Comments

 1. Andrei

  Cel mai bun tutorial
  Chiar aveam nevoie. Multumim.

 2. Paul

  Andrei ma poti ajuta,un procesor de laptop se poate pune pe o placa de baza de pc!care are acelas soket ca la placa de baza de la laptop,adica un proc de laptop merge sal pui la o unitate pc?

 3. Admin Andrei

  In nici un caz! Procesoarele de laptop is mobile adica cu dimensiuni mai mici si cu alt mod de functionare decat cel de pe pc! Deci nu o s afunctioneze!

 4. Paul

  ms pentru ajutor:d,dar am vazut incape in locasul de pe placa de baza…

 5. Admin Andrei

  Poate incape dar nu va functiona corect!

 6. Andrei

  am incercat sa fac asta pe blogspot.com si cand dau activate imi zice: Your feed currently has no items. Below are sample items formatted using the current settings. apoi cand vreau sa postez ceva, nu mai apare pe twitter.

 7. Admin Andrei

  E o problema la feedul siteului tau .. feedul xml

 8. heheheheeee

  ar cam trebuii sa faceti si voi un tutorial nou.sunt destule programe despre care nu ati facut tutoriale :D

 9. Admin Andrei

  Stim asta! Si ne cerem scuze pentru asta insa programele noastrea sunt extrem de incarcate asa incat u am avut timpul efectiv pentru a ne ocupa de site! O sa revenim in forta cat de curand!

 10. Paul

  Cand o sa faci un tutorial despre adsense?multi sunt curiosi despre cum sa faca bani pe net,eu am miaim facut site pe platforma blogspot,si miam facut un cont la adsense si mi la aprobat,a da,si ai avut dreptate,procul sa potrivit dar na mers!

 11. Flavy

  Super tutorial :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑