Totul despre PC și mai mult de atât!

Preturi Windows 7

S-au anunţat oficial preţurile noului Windows 7 care va fi lansat pe 22 octombrie. Acestea sunt:

 • Home Premium OEM 100 USD (varianta retail 200 USD)
 • Professional OEM 135 USD (varianta retail 300 USD)
 • Ultimate OEM 175 USD (varianta retail 320 USD)

Mie persoanal mi se par cam mari preţurile noului Windows 7 şi nu cred că aş fi dispus să dau aşa mulţi bani pe un sistem de operare de aceea voi rămâne la linux şi va sfătuiesc să renunţaţi la piraterie şi să treceţi la linux unde totul este gratuit şi open-source.

3 Comments

 1. axelluny

  Atat timp cat sunt torrentele in floare…..!!!!nu se merita sa ne complicam cu linuxul mai bine dnd un activator si….gata.Si pirateria are un acord tacit din partea Microsoft.Crede-ti ca marile reparatii de buguri se fac de pe calculatoare cu licenta?.Cei care au licenta le utilizeaza cumpatat.Poate mai sunt si alte aspecte care nu le vad eu.Daca nu s-ar mai putea activa un windows atunci chiar as trece si la linux dar pana atunci raman la windows(merge al naibi de bine)

 2. Admin Andrei

  Insa nu va mai merge la nesfarsit.. torrentele se cam inchid.. thepiratebay, mininova si lista poate continua! Asa ca inevitabilul se va produce. Fa-ti rezerve cu CD-uri de linux :))

 3. luci

  un post foarte interesant, ma bucur ca ti-am gasit blogul pe google , chiar tiam dat si subscription ,ar trebui sa scrii mai des , astept cu nerabdare noi posturi din partea ta ,thanks, si keep up the good work

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑