Totul despre PC și mai mult de atât!

Noua generatie de proiectoare BenQ

Toti vizitatorii acestui site cred ca au fost macar o data la cinema pentru a viziona un film si sunt convins ca le-a placut ce si mai ales cum au vazut (nu vorbesc de film ci de calitatea imaginii proiectate).

Si acum vine intrebarea? Oare pot obtine aceiasi calitate si acasa?

Ei bine acum da. Cu ajutorul proiectorului full hd BenQ W1100 veti fi capabili sa vizionati filmele preferate acasa la o calitate de cinema. Acest model de proiector este cababil sa redea, datorita rezolutiei de care beneficiaza, respectiv 1920 x 1080, imagini de o calitate extrem de ridicata. Rezolutia este ajutate si de noile tehnologii implementate de BenQ la ultima gama de videoproiectoare, tehnologii precum: Sistem Optic Optimizat pentru Imaginile Full HD, Tehnologie de Procesare Completă a culorilor de 10 biţi, Management Ajustabil a Culorilor, Corecţie Geometrică Automată ±40°, Imagine-în-imagine (PIP), Redimensionare Digitală si multe altele.

Un alt aspect remarcabil la acest proiector este calitatea ireprosabila a sunetului generata si de folosirea tehnologiei SRS WOW HD™. Proiectorul are incorporate doua difuzoare capabile sa redea cu o putere de 10 W.

Si la capitolul conectivitate acest videoproiector straluceste, fiind dotat cu mai toti conectorii disponibili pe piata la ora actuala. Amintesc doar HDMI, USB, VGA si S-Video. Pentru mai multe detalii despre acest capitol puteti consulte imaginea de mai jos.

Asadar cred ca v-ati convins de ce spun ca acest proiector poate sa recreeze atmosfera de cinema la dumneavoastra acasa.

In final as vrea sa spun cateva cuvinte despre firma BenQ. Aceasta companie mi se pare ca are o politica de productie extrem de bine gandita si interesanta. Ea este mai tot timpul cu jumatate de an inaintea concurentei. Daca a scos un produs iar concurentii scot acelasi tip de produs imediat BenQ vine cu ceva nou mentinandu-se astfel in top. Mai mult decat atat, apreciez foarte mult la aceasta companie ca aplica preturi corecte.

In final nu pot sa zic decat ca recomand nu doar acest produs ci si toate celelalte produse de la BenQ. Fie ca e vorba de un proiector sau de un monitor ori de un aparat foto.

1 Comment

  1. MATZU

    AS VREA SA AM UNUL DINASTA ACASA.SA STAU IN FOTOLIU SI SA MA UIT PE PERETE LA UN FILM :x

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑