Minutul de IT este o emisiune despre tehnologie care se difuzează pe site-ul PC-Config și pe canalul de YouTube PC-Config. Emisiunea apare în fiecare zi de luni până vineri la ora 08:00, iar duminica de la orele 12:00. Ea se adresează în special persoanelor ocupate care nu au foarte mult timp liber, dar care doresc ca într-o pauză foarte scurtă să urmărească un marteial din care să afle ceva nou. Astfel într-un interval foarte scurt de timp emisiunea își propune să abordeze subiecte diverse care țin de sfera IT-ului, de la programe de windows până la gadgeturi și aplicații pentru smartphone.

De ce Minutul de IT?
Analizând statisticile site-ului am observat că vizitatorii petrec în medie 1 minut și 15 secunde pe site. Astfel stând lucrurile ar fi destul de neispirat să mai facem tutoriale de 30 de minute, pentru că oamenii zilelor noastre nu au foarte mult timp liber pentru a le urmări. Așa a apărut ideea de a crea o emisiune scurtă care să spună multe.

Acum, care este părerea voastră vis-a-vis de această idee și mai ales ce subiecte ați vrea să fie abordate la Minutul de IT?