Totul despre PC și mai mult de atât!

Logarea simultana cu mai multe id-uri pe Yahoo Messenger, fara MultiMess

Salut, în acest tutorial o să vedem cum ne putem loga cu mai multe id-uri de Yahoo Messenger în același timp, fără să avem instalat MultiMess. Ştiţi cu toţii că MultiMess-ul este un mic soft care odată instalat modifica regiştrii sistemului de operare pentru că noi să putem deschide Yahoo Messenger de mai multe ori. Este un lucru foarte bun, însă trebuie să ne gândim şi la lucrurile negative care pot apărea. Aici mă refer la faptul că MultiMess-ul fiind un soft micuţ şi foarte rapid de rulat, poate fi folosit drept cale de transmitere a unor viruşi atunci când îl descarcam de pe internet sau îl primim de la un prieten.

Vă propun să utilizaţi metoda prezentată de mine în tutorial pentru a fi siguri că nu o să vă compromiteți regiştrii sistemului cu diferiţi viruşi sau alte erori. Mai jos am arătat cum putem modifica noi regiştrii astfel încât să nu mai fim nevoiţi să instalăm MultiMess-ul, iar la final o să obţinem acelaşi rezultat. Acum vă las să urmăriţi tutorialul de mai jos.
ATENȚIE !!!

Înainte să faceți ceea ce am arătat în tutorial, verificați să aveți Yahoo Messenger oprit și din sistem tray (de lângă ceas) !

Vizionare plăcută!

5 Comments

 1. jix

  Interesanta miscarea…..si totodata practica .Merci mult !

 2. jix

  Apropo Dragos , ati facut voi aici un tutorial pe seama pericolelor la care ne expunem cand punem la share pe STRONG DC , partita C care inevitabil contine si folderul browser-ului Firefox (vulnerabilitatile fiind cele 2 chei :signons.sqlite si key3.db).Acum te intreb , care sunt cheile ptr gestionarea parolelor din CHROME , OPERA si SAFARI ??? Multumesc anticipat.

 3. Moldovan Dragos

  Lasa un link cu acel tutorial, eu nu imi aduc aminte de el, poate nu-i facut de mine, sau e facut pe vremea cand eu nu eram pe site.

 4. dany

  da e mult mai bine asa…multumim

 5. ionas

  Ati venit cam tarziu cu acest tutorial,smecheria asta circula de mult imp pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑