Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum blocăm calculatorul cu ajutorul unui stick USB?

Mulţi dintre noi ne dorim să nu avem surprize neplăcute în legătură cu datele şi informaţiile noastre de pe calculator. Se întâmplă să avem date importante pe laptop pe care nimeni nu ar trebui să le vadă. Pentru acest lucru putem să ne securizăm calculatorul, astfel încât nimeni să nu ne acceseze calculatorul pornit în lipsa noastră. În acest tutorial vom vedea cum putem bloca calculatorul cu ajutorul unui simplu stick USB prin instalarea unui program pe acesta. Stickul va deveni practic o cheie pentru calculatorul nostru, dacă scoatem stickul din calculator acesta se va bloca şi îl vom putea debloca doar dacă introducem din nou stickul şi parola pe care am setat-o. Cam acestea sunt principalele setări ale softului. Pentru mai multe informaţii, vă invit să urmăriţi tutorialul video de mai jos.

Pentru a accesa pagina de descărcare a softului, daţi click AICI

Vizionare plăcută !

5 Comments

 1. jix

  Dragos , destul de explicit acest mini-tutorial….dar marea mea nelamurire vine in contextul unei pierderi a stick-usb-ului respectiv ! ! ! Care ar fi solutia de criza ???

 2. Moldovan Dragos

  Solutia cea mai sigura ar fi sa nu pierzi stickul ;). Totusi ca sa fi sigur, poti instala softul pe doua stick-uri si unul il ai de rezerva

 3. pc1990

  O metoda foarte foarte buna de a bloca calculatorul :D :D

 4. virus2009

  cea mai buna metoda e sa pui parola prin run/syskey si o parola pe cont,in cazul in care pleci de la pc pentru o perioada scurta de timp si el functioneaza apesi tastele ctrl+l si va cere parola la accesarea lui.

 5. Daniyyel

  sau o metoda buna de a evita pierderea stickului, sa il legi de cheile de la casa sau de la masina :D. Presupun ca aveti grija de ele ca de ochii din cap:P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2024 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑