Analiștii pariază pe faptul că Apple va lansa în câțiva ani iPhone 8, unii prezic deja în 2017. Noul iPhone ar putea avea un corp complet acoperit de sticlă, care va înlocui aluminiul și un ecran curbat, potrivit unor analiști.

De asemenea, potrivit unui raport Business Insider publicat la sfârșitul lunii septembrie, un angajat Apple a declarat că hardware-ul pentru iPhone 8 este deja „în curs de dezvoltare”. Angajatul, care a cerut să rămână anonim, a declarat că lucrează într-un birou Apple în Herzliya, în apropiere de Tel Aviv, Israel. Acest birou a fost descris de către CEO-ul Apple Tim Cook, ca al doilea cel mai mare centru de cercetare și dezvoltare a companiei la nivel mondial.

Chiar dacă angajatul nu a putut oferi prea multe detalii despre iPhone 8, a declarat că va introduce un „redesign ridicat”, care-l va face foarte diferit de iPhone 7 și iPhone 6. În plus, iPhone 8 ar trebui să aibă camere video, chiar mai bune, dar acest lucru nu este surprinzător, deoarece în fiecare nou iPhone, Apple a căutat să îmbunătățească industria fotografică.

Apple va folosi ecrane AMOLED flexibile pentru iPhone 8, astfel încât să dea iPhone-ului o formă curbată. Și care ar putea fi furnizorul acestor ecrane? Furnizorul ar fi Samsung Display, un important producător de ecrane AMOLED.

Potrivit unor speculații, Samsung este gata să furnizeze pentru Apple până la 100 de milioane de panouri de 5,5 inch de tip AMOLED.

După cum sa raportat de Digitimes, Samsung Display domină producția și furnizarea de panouri pentru smartphone-uri AMOLED utilizate la nivel global și este de așteptat să-și mențină statutul de lider în anii următori, cu transporturile ce se vor ridica la 560 milioane de unități în 2019, o cifră în creștere cu 114% din 2015, potrivit Digitimes Research.

Samsung Electronics este cel mai mare client Samsung pentru panouri de display AMOLED, deoarece le folosește pentru majoritatea producției sale de smartphone-uri noi, și în special, panourile flexibile sunt folosite în smartphone-uri „Edge”, și anume cele cu laturi curbate pe ecran, ca în Galaxy S7 Edge.

Cererea pentru panouri Samsung Display de la Samsung Electronics va crește de la 239 milioane de unități în 2016 până la 290 milioane de unități în 2019, potrivit previziunilor Digitimes Research.

Mai mulți producători de smartphone-uri cu sediul în China, inclusiv Vivo, Oppo, Gionee, Huawei și Lenovo, au adoptat sau intenționează să adopte panouri AMOLED în dispozitivele lor viitoare. Astfel și transferurile de panouri de afișare Samsung la aceste companii, vor crește de la 99 de milioane unități în 2016 la 150 de milioane de unități în 2019, potrivit Digitimes Research.

Aici aveți câteva specificații pe care le-ar putea avea iPhone 8:

 • Capacitate baterie: 2700 mAh sau 3300 mAh
 • Caracteristici cameră: Auto focus, stabilizare optică a imaginii, încărcare rapidă, încărcare wireless, Rezoluție 3D-4K Live Foto
 • Cameră pe spate: 14MP
 • Cameră frontală: 4MP
 • Culori: Argintiu / Gri Space / Auriu / Rose Gold
 • Caracteristici: Ecran AMOLED, scanner de iris
 • Memorie internă: 16 / 32 / 64 /128 /256GB
 • Sistemul de operare: iOS 11, upgradabil la iOS 11.3.2
 • Prețul: 1200 USD, 1,069.38 Euro, 827.07 GBP
 • Procesor: A10
 • Data de lansare: 2017
 • Ecranul de afișare: 6.2 „- 6.5”, ecran 4K
 • Înregistrare video 2K (2160p) de pana la : @ 30 fps, 1080p @ 60 fps, 720p @ 90 fps