Salut, in acest tutorial o sa invatam cum se pot schimba iconitele partitiilor si a unitatii optice, cu ajutorul unui mic program numit Drive Icon Changer. Programul este gratuit, foarte usor de instalat si de folosit. Dupa ce instalarea s-a finalizat, deschidem interfata softului si selectam calea catre locatia unde se afla iconita pe care dorim sa o aplicam uneia dintre partitii, si pe urma trebuie sa introducem intr-o casuta litera partitiei respective, dupa care dam click pe butonul Create si acea iconita se va aplica. La fel se procedeaza si pentru restul partitiilor. Un avantaj al acestui soft este faptul ca ne permite se schimbam iconita si pentru drive-ul unitatii optice. Astfel ne putem personaliza iconitele partitiilor dupa bunul nostru plac, singura conditie este ca iconitele sa fie in formatul .ico, adica sa aiba extensia .ico. Daca in timp ne plictisim de iconitele setate, acestea pot fi eliminate foarte simplu. Deschidem interfata softului Drive Icon Changer si putin mai jos avem posibilitatea sa introducem din nou litera unei partitii, de data aceasta pentru a-i elimina iconita setata. Scriem in acea casuta literele partitiilor si nu mai ramane decat sa apasam pe butonul Remove, iar iconitele setate de noi o sa fie eliminate, si partitiilor se vor atribui iconitele care vin de baza cu sistemul de operare. Dupa ce va setati iconitele dorite pentru partitii, programul Drive Icon Changer poate fi dezinstalat fara nici un fel de problema, deoarece iconitele o sa ramana setate. Astfel nu mai putem arunca vina asupra acestui mic program pe motive ca ar consuma resursele sistemului de operare.

Daca doriti sa descarcati iconite, puteti accesa ACEST site unde cu siguranta o sa gasiti ceea ce va place. Acest site va permite si sa convertiti iconite dintr-un format in altul, de exemplu puteti converti o imagine cu extensia .png in iconita cu extensia .ico.

Programul Drive Icon Changer poate fi descarcat de AICI.

Acestea fiind spuse, eu sper sa va placa softul si sa il gasiti util. Acum va invit sa urmariti tutorialul video de mai jos!

Vizionare placuta!