Ce faci cand ti se strica computerul sau o componenta a acestuia? Il inlocuiesti cu totul sau schimbi componenta defecta (categoric!). Dar ce faci daca bugetul nu-ti permite sa cumperi o componenta sau un PC nou? (mai ales in aceste vremuri tulburi din punct de vedere financiar). In acest caz ar trebui sa ai in vedere varianta second-hand.

De ce? Pentru ca preturile sunt de obicei la jumatate fata de ceva nou iar raportul calitate/pret este de cele mai mult ori unul excelent. Acum putem cumpara la preturi imbatabile calculatoare second hand, laptopuri second hand, chiar si monitoare touch screen. Pana acum toata lumea fugea de produsele second-hand din cauza ca nu se oferea nici o garantie asupra acelui produs. Acum nu mai exista aceasta bariera! Sunt din ce in ce mai multe magazine second-hand care ofera garantie la produsele pe care le vand. Printre acestea se numara si Diablos Computer.

Acest magazin este importator direct de produse IT&C second-hand din 2004. Experienta acumulata in acest timp i-a ajutat sa ofere produse care sa satisfaca necesitatile oricarui tip de consumator.
In anul 2008 acest magazin a deschis si un showroom pe care il puteti vizita in zona Constantin Brancoveanu din sectorul 4 Bucuresti.

Atat in showroom cat si in magazinul online, veti gasi o gama extrem de larga de produse de la sisteme desktop si monitoare, la laptopuri, monitoare touch-screen si chiar servere, toate la un pret imbatabil!

Asadar daca vreti sa faceti o economie substantiala (atat de benefica pe criza asta) la produsele IT&C, eu va recomand sa apelati la produse second-hand si mai mult de atat va recomand magazinul Diablos Computer, pentru profesionalismul si seriozitatea de care da dovada.